aaa nadal mnie nie rozczarowujesz sobą teraz już dokładnie widać z jakiej jesteś gliny --- powiem zarowno tobie jak i innym co sie stanie z panem aaa już niedługo
Otóż jak tylko kurs na stałe osiądzie poniżej 90 lub 80 groszy to pan aaa zniknie z forum niczym kiedyś niejaki truskaweczka - on też widział tutaj 100 pln - brzmi znajomo :)
A espi po walnym juz niedlugo wapdnie - zakladam ze po zakoczeniu sesji a jutro rano oj będziecie sie zabijać aby sprzedać akcje z jak najmniejszą stratą - tylu ludzi a drzwi sprzedaży takie wąskie - nawet mi was żal
Na tym śmieciu to chyba nie ma już Hanower tylko został centurion okaże się może jutro.bajki będą pisać że się rozwijamy btc a groszem nie śmierdzą jak nikt nie da.
Dnia 2026-03-17 o godz. 14:14 ~Polityczny napisał(a): > aaa nadal mnie nie rozczarowujesz sobą > teraz już dokładnie widać z jakiej jesteś gliny --- powiem zarowno tobie jak i innym co sie stanie z panem aaa już niedługo > > Otóż jak tylko kurs na stałe osiądzie poniżej 90 lub 80 groszy to pan aaa zniknie z forum niczym kiedyś niejaki truskaweczka - on też widział tutaj 100 pln - brzmi znajomo :) > > A espi po walnym juz niedlugo wapdnie - zakladam ze po zakoczeniu sesji a jutro rano > oj będziecie sie zabijać aby sprzedać akcje z jak najmniejszą stratą - tylu ludzi a drzwi sprzedaży takie wąskie - nawet mi was żal
a co to za uchwały były aby na wyścigi sprzedawać ? a czy była wymagana ilość głosów zgodnie ze statutem ? a czy po zabiegu obniżenia kapitału stare uchwały są w mocy ? jest dużo pytań .....
Dnia 2026-03-17 o godz. 14:29 ~Leonardio napisał(a): > Dla prezesa ważne jest tylko ze będą mieli 4 mln na wypalty bo chyba tyle będzie zwrotu z obniżenia wartosci nominalnej akcji.
wszedł ktoś powyżej 5% to nie takie proste, a i przy tej cenie nie problem o więcej więc muszą się pilnować
Smutny koniec śmiecia -7% po walnym jak dojdzie do tego że brak 500mln pod to kupowali inwestorzy to zaczną się pisma do KNF. O oszustwo i kradzież słabo to wygląda kurs 10gr ale poczekajmy do info o akcjonariuszach na walnym.
Jutro zacznie się sprzedaż na wyścigi :)
Teraz tylko wyczuć moment gdzie będzie dno - kupić - poczekać na odbicie i sprzedać :)
Proste jak budowa cepa
Pozdro dla marzących o 100 PLN buahaha