• to smutne Autor: ~aaa [195.35.80.*]
    że ludzie nie rozumieją co tu się wydarzy w niedalekiej przyszłości. Ze piszą o nowych biznesach w kontekście Centuriona i o 10 groszach :)

to smutne, przykre i żałosne, że poziom intelektualny większości jest tak mizerny...

• Re: to smutne Autor: ~Leonardio [37.30.50.*]
    Już są przecieki bo śmieć zaczyna tonąć to smutne ze trol aaa uciekl z tworek i pisze o 100zl .
  • Re: to smutne Autor: ~Polityczny [194.0.251.*]
    aaa nadal mnie nie rozczarowujesz sobą
    teraz już dokładnie widać z jakiej jesteś gliny --- powiem zarowno tobie jak i innym co sie stanie z panem aaa już niedługo

Otóż jak tylko kurs na stałe osiądzie poniżej 90 lub 80 groszy to pan aaa zniknie z forum niczym kiedyś niejaki truskaweczka - on też widział tutaj 100 pln - brzmi znajomo :)

A espi po walnym juz niedlugo wapdnie - zakladam ze po zakoczeniu sesji a jutro rano
    oj będziecie sie zabijać aby sprzedać akcje z jak najmniejszą stratą - tylu ludzi a drzwi sprzedaży takie wąskie - nawet mi was żal
    Na tym śmieciu to chyba nie ma już Hanower tylko został centurion okaże się może jutro.bajki będą pisać że się rozwijamy btc a groszem nie śmierdzą jak nikt nie da.
  • Re: to smutne Autor: ~ohhhh [185.220.67.*]
    Dnia 2026-03-17 o godz. 14:14 ~Polityczny napisał(a):
    > aaa nadal mnie nie rozczarowujesz sobą
    > teraz już dokładnie widać z jakiej jesteś gliny --- powiem zarowno tobie jak i innym co sie stanie z panem aaa już niedługo
    >
    > Otóż jak tylko kurs na stałe osiądzie poniżej 90 lub 80 groszy to pan aaa zniknie z forum niczym kiedyś niejaki truskaweczka - on też widział tutaj 100 pln - brzmi znajomo :)
    >
    > A espi po walnym juz niedlugo wapdnie - zakladam ze po zakoczeniu sesji a jutro rano
    > oj będziecie sie zabijać aby sprzedać akcje z jak najmniejszą stratą - tylu ludzi a drzwi sprzedaży takie wąskie - nawet mi was żal

a co to za uchwały były aby na wyścigi sprzedawać ?
    a czy była wymagana ilość głosów zgodnie ze statutem ?
    a czy po zabiegu obniżenia kapitału stare uchwały są w mocy ?
    jest dużo pytań .....
    Dla prezesa ważne jest tylko ze będą mieli 4 mln na wypalty bo chyba tyle będzie zwrotu z obniżenia wartosci nominalnej akcji.
  • Re: to smutne Autor: ~ohhhh [185.220.67.*]
    Dnia 2026-03-17 o godz. 14:29 ~Leonardio napisał(a):
    > Dla prezesa ważne jest tylko ze będą mieli 4 mln na wypalty bo chyba tyle będzie zwrotu z obniżenia wartosci nominalnej akcji.

wszedł ktoś powyżej 5%
    to nie takie proste, a i przy tej cenie nie problem o więcej
    więc muszą się pilnować
    Jak wiesz to gdzie jest Hanower z 500mln zł jak nie będzie to trzeba pisać że okradli i oszukali inwestorów do KNF?
  • Re: to smutne Autor: ~Optymalna_jazda [46.134.81.*]
    Coś mi mówi że zaraz wyskoczy kozak i zabierze zabawki niewiernym xdd
    Nie sądzę tu może dokupić centurion tego śmiecia ale on ma swoje problemy kurs tak nisko nie był w historii tak że dwa śmieci są siebie warte.
  • Re: to smutne Autor: ~Leonardio [193.28.84.*]
    Smutny koniec śmiecia -7% po walnym jak dojdzie do tego że brak 500mln pod to kupowali inwestorzy to zaczną się pisma do KNF. O oszustwo i kradzież słabo to wygląda kurs 10gr ale poczekajmy do info o akcjonariuszach na walnym.
  • Re: to smutne Autor: ~Polityczny [95.175.5.*]
    Jutro zacznie się sprzedaż na wyścigi :)
    Teraz tylko wyczuć moment gdzie będzie dno - kupić - poczekać na odbicie i sprzedać :)
    Proste jak budowa cepa
    Pozdro dla marzących o 100 PLN buahaha
[x]
IMMGAMES -7,97% 0,72 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.