• Raport posprzedaziwy Autor: ~Jko [83.7.245.*]
    2750 szt a juz jest 6 komentarzy wiecej czyli mozna uznac ze powyzej 3000 ale co najlepsze to ta pozycja wishlista Steam Outstanding: 87.273 szt.
  • Re: Raport posprzedaziwy Autor: ~Jko [83.7.245.*]
    Spolka ma 10% odrazu od kazdej gry czyli juz ponad 30000 pln dostala i ma cap 2 mln a idioci sorzedawali hehe
    A zeszmy kwartal zysk 130 k a trole oisza ze bankrut -))) plus zniany wlascicielskie pewnie ma ktos pomysl na to
    Reasumujac spolka po 3 dniach juz zarobila 30000 brutto i ma kase od kazdej kopi codzuennie a pisowskie glaby oddaly bo slaby debiut-))))
  • Re: Raport posprzedaziwy Autor: ~Ziomek [188.252.14.*]
    Już 73 recenzje, z czego 46 pozytywnych(ponad 63%).
    Wishlista 87 k statystycznie to zamienia sie w 15-20% zakupow czyl14-19 k kopii plus to co jest i mamy ponad 22 tys sprzedamych czyli prawie cala gra zwrocona

Dodam ze z tego 200 k oln trafi juz do irona
  • Raport posprzedaziwy Autor: ~rafidd [31.0.34.*]
    Kolego jak chcesz powyć z nienawiści do wyborców jakiejś partii to idz na pole i nie zaśmiecaj forum swoimi fobiami i uroniejami.
  • Re: Raport posprzedaziwy Autor: ~Wyjaśniam [193.142.203.*]
    Od razu widać, że typowy wyborca Tuska, czyli do mistrza intelektu daleko. Gra to rynkowa porażka. Cena 90 pln z czego wydawca dostaje połowę, a z tej połowy 10% idzie do spółki. Czyli jakieś 4,5 pln od sztuki. Na ten moment może zeszło 3500 sztuk, to dla spółki mniej niż 16 tysięcy. Sprzedaż leci w dół codziennie, peak tak samo. Wczoraj 14 recenzji dziś tylko 6 a Steamdb zalicza też oceny darmowe. Sprzedaż wczoraj 800 sztuk, dzisiaj już tylko 360, czyli tylko 1600 pln dla spółki, a każdego dnia będzie coraz mniej. Kasa do nich wpłynie najwcześniej w czerwcu. Steam rozliczy sprzedaż z końcem kwietnia, potem muszą dostać raport od wydawcym wystawić fakturę, płatność - czyli czerwiec lub maj. Do tego czasu będą pożerać 130 tys zysku. Za parę dni sprzedaż spadnie do 100-200 sztuk a za miesiąc będzie schodzić może kilkanaście sztuk dziennie czyli będzie wpadać im ze 100 zeta dziennie czyli 3000 miesięcznie a potem jeszcze mniej. Faktycznie sukces uśmiechnięty tuskowy matole. Tu będzie wegetacja co najwyżej i to przy dobrych wiatrach, wydawca nie da kasy na nową grę a przychody im sfinansują biuro o ile w ogóle.
  • Re: Raport posprzedaziwy Autor: ~Ziomek [188.252.14.*]
    Po pierwsze STEAM zabiera 30% a nie 50% jak piszesz. Recenzji na tą chwilę jest już 80(63% pozytywne).
    STEAM rozlicza się co miesiąc, więc nie wiem skąd masz informację, że kasa wpłynie w czerwcu.
    Dodatkowo premiera Shermana spowodowała zwiększenie sprzedaży Destroyera(Copies sold in the last 7 days: 945).
    pozdrawiam
  • Re: Raport posprzedaziwy Autor: ~Facepalm [89.25.153.*]
    I ty grasz na giełdzie na gamingu gratuluję. Steam zabiera 30% ale masz jeszcze podatki pośrednie (w UE VAT 23%), zwroty, niższą cenę w biedniejszych regionach. Realnie netto wpada około połowy kwoty brutto. Co do rozliczania - kasa za marzec wpłynie do wydawcy z końcem kwietnia, potem Iron musi dostać raport od wydawcy, to pewnie koniec maja. Wystawia fakturę, płatność pewnie 30 dni, więc kasa wpada przełom czerwca/lipca. Czego nie zrozumiałeś?
    Wyjasniam to mega the bill az oczy bola od czytania tego pie gorzej niz Suski kurde dajcue spokoj dobrze ze takie scieeeeeey oddaly mi
  • Re: Raport posprzedaziwy Autor: ~Pisior [88.99.164.*]
    Ja też oddałem i cieszę się że odkupiłeś ode mnie.Pieniądz musi krążyć.Kupujesz nie odpala sprzedajesz i kupujesz odpala sprzedajesz.Na jednej spółce growej dostałem taka lekcję że zasiedzenie to bardzo zła taktyka giełdowa.
  • Re: Raport posprzedaziwy Autor: ~Mario [37.248.211.*]
    A po co wtrącasz politykę? A po drugie to wyborcy pis w 90 % legitymują sie wykształceniem podstawowy i zawodowym .
    Dokladnie wkleiem polityke bo tak jak piszesz o wybircach pis ze to podstawowe i zawodowe czyli dolina tak oddanie akcji bo firma zarobila malutko na starcie ale ma inna gre z ktorej ma keartalnie 130 k przy cap 2 mln to jest to samo co bycie pisiorem
  • Re: Raport posprzedaziwy Autor: ~Rachmistrz [93.159.24.*]
    Akcje są tyle warte na ile wycenia je rynek.A rynek bierze pod uwagę bardzo wiele czynników.
  • Re: Raport posprzedaziwy Autor: ~PanCogito [89.25.153.*]
    Niestety inteligencją nie grzeszysz, aczkolwiek raczej obstawiam, że po prostu szukasz naiwnych by opchnąć akcje z którymi zostałeś, ale obrana taktyka też o inteligencji nie świadczy. Gra to rynkowa porażka i trzeba to zaakceptować, nic się nie rozkręci i każdy ogarnięty to wie. Była szansa na sukces, nie udało się, trzeba szukać innych firemek z potencjałem, tutaj raczej już nic się w najbliższych latach nie zadzieje.
    Zotsaw moja inteligencje pogadajmy o twojej lepiej myslisz ze olayway wyszedl bo firma dalej bedzie robic gry??? Czemu wiec kupil ja nowak czyli ragnar???? Pomysl bo masz iq jak taboret
    Mysliez ze firma ktora ma wycene 2 mln bez dlugow i za ostatni kwartal 130 k nie jest celem przejecia ???? Eh mowie pisowiec
    A co do shermana bedzie dawac kase jak uboot stad iton ma zyski kwqrtalne wystarczy poczytac komentarze spolki na steam robia duzo poprawek na biezaco i maja wproszic wiele nowych widac ze daje to efekty wystarcY popatrzec na oceny jak rosnac
  • Re: Raport posprzedaziwy Autor: ~PanCogito [89.25.153.*]
    Dużo masz jeszcze tego do opchnięcia, że tak dwoisz się i troisz robiąc z siebie klauna i obrażając mądrzejszych od siebie, którzy z tego zawczasu wyszli?
[x]
IRONWOLF -2,40% 1,22 2026-05-14 16:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.