• przykro sie na to patrzy Autor: ~Danks [176.107.113.*]
    branaza energetyczna ath
    onde atl
    wiec to juz nie jest do konca tak ze karol, polityak itp
    papier jesta bardzo slabo postrzegany
  • przykro sie na to patr Autor: ~bru [31.182.203.*]
    Tak? POważnie? Uśmiechnij się. Nie będziesz miał nic i będziesz szczęśliwy.
  • Re: przykro sie na to patrzy Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Danks Onde jest słabo postrzegany właśnie od kiedy bylo wiadomo ze Nawrocki będzie prezydentem i ze jest przeciwko Oze od tego sie zaczęło i tak jest do tej pory i nic nie zapowiada rychłej zmiany jeszcze nie daj Boże jak za półtora roku wygra pis to dopiero sie cofniemy do kopalin i do innego ustroju
  • Re: przykro sie na to patrzy Autor: ~Danks [188.33.171.*]
    Od oze nie ma odwrotu..pv wiatr u bess
    Jestem coraz bardziej rozczarowany zapowiedziami zarządu
    Oni powinni się lepiej pozycjonować i zabezpieczyć nawet przed zwyciestwme pis
    Mowia ze jest dobrze i będzie lepiej ale tego nie widać po kursie czy po prostu lipa
    Tu sytuacjs może się obrócić o 180st w jeden dzień bo już tak bywało
    Ale marazm jest okropny przy takim rynku wstyd takie spolki posiadac
  • Re: przykro sie na to patrzy Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Wstyd to kraść Danks a posiadać mozna ,tylko posiadać z perspektywami a posiadać tylko dla radości posiadania i sentymentu dla danego waloru to są dwie różne rzeczy bo na pierwszym to mozna miec i sie cieszyć a na drugim mozna miec i zlozeczyc ze sie ma i lizać lizaka przez szybę
  • przykro sie na to patrz Autor: ~bru [31.182.203.*]
    Krótkoterminowa formacja diamentu ze wskazaniem na wycieczkę na południe. No przykro.
  • Re: przykro sie na to patrz Autor: ~Szerszen [164.127.231.*]
    No i tyle w temacie techniki Bru a czas i nwestorzy pokarzą co dalej
  • Re: przykro sie na to patrz Autor: ~Danks [176.107.113.*]
    Bru to jest diament poslkiej gpw
    reszta to popelina

• przykro sie na to patrz Autor: ~bru [31.182.203.*]
    MACD wjechało pod linię 0 jak dzik w żołędzie. No przykro.
    Marnujesz się
    Masz jakieś płatne szkolenia z AT?
  • Re: przykro sie na to patrz Autor: ~Mironio [46.112.206.*]
    Stosowanie Analizy Technicznej przy niskiej płynności jest ryzykowne i niewskazane ponieważ wykresy są łatwe do manipulacji. Sami widzieliśmy na sesji 10.03 kurs pod górne widły. Obecnie na znikomych obrotach spadek. Danks i Bru są trolami spadkowymi albo w ogóle nie mają wiedzy a się wypowiadają.
  • Re: przykro sie na to patrz Autor: ~Szerszen [164.127.227.*]
    Mi juz sie przykro na to nie patrzy ostatni pakiet wywalony kupię ale w pewniejszym czasie na razie w moim mniemaniu brak perspektyw i za duże ryzyko
    Widzisz szerszeń
    Tu nikt na tej spółce nie zarobil oprócz funderow którzy wysypali pueknie akcje w ipo i zarządzie co bierze wybagrodzenie
    Mam wrażenie że oni nic już kompletnie niebrobia
  • przykro sie na to patr Autor: ~bru [37.47.84.*]
    Z 30 na 3 to jest godziwa wycena patrząc na c/wk czy c/z.
  • Re: przykro sie na to patrz Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Ale chętnie popisze z tobą Danks bacznie obserwując zachowanie sie onde a co do zarobku na onde w ub roku udało mi sie przytulić kupując po 10.45 i sprzedając w przedziale 11.6 do 11.9 ale to bylo jednarazowa zabawa i trzy kolka wykręcone od najniższej okolice 8.4 do 9.65 ale i dokładki tez doświadczyłem także suma sumaróm i tak wyszedłem na Onde jak Zabłocki na mydle mieląc i blokując sobie tylko fundusze gdy na innych spolkach miałem parę groszy także powodzenia w cierpliwości do onde Danks
  • Re: przykro sie na to patrz Autor: ~Danks [188.33.172.*]
    Kurs jest wypadkowa dzialania i deklaracji zarzadu które nijka się maja do rzeczywistości
    Też trzeba będzie zacząć zrzucac
    Ja cie absolutnie Danks nie staram kierować na którąś stronę popytu czy podazy po prostu przedstawiłem Ci moje ruchy na Onde a czy były dobre czy zle to moja prywatna ocena niemniej teraz wolę sie poprzyglądać z boku na kurs jak będzie rosło czego Ci życzę to będę żałował jak spadnie to wiadomo dobrze sie będę czuł ale dawno żadna spolka nie była dla mnie taką niewiadomą przez okres np półtora roku jak Onde
  • Re: przykro sie na to patrz Autor: ~Danks [194.36.19.*]
    Ba ta spółka to pazdzierz, przy takim rynku to aż woła o pomste
    Trzeba żyć nadzieja mając papier ze kiedyś będzie lepiej ja jak kupowałem pxm w ubiegłym roku czy trakcje we wrześniu tez ryzykowałem jak cholera ale nos mnie ne zawiódł i jestem zadowolony ale tam przynajmniej coś sie dzieje raz spada raz rosnie i cały czas są obroty a to inna bajka a tu marazm i obiecywanie ale może sie mylę i karta sie odwróci szybciej niz myslisz czego Ci zycze na onde
  • Re: przykro sie na to patrz Autor: ~Danks [194.36.19.*]
    Dzięki Szerszeń
    Powodzenia
[x]
ONDE 0,22% 9,05 2026-05-15 09:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.