Danks Onde jest słabo postrzegany właśnie od kiedy bylo wiadomo ze Nawrocki będzie prezydentem i ze jest przeciwko Oze od tego sie zaczęło i tak jest do tej pory i nic nie zapowiada rychłej zmiany jeszcze nie daj Boże jak za półtora roku wygra pis to dopiero sie cofniemy do kopalin i do innego ustroju
Od oze nie ma odwrotu..pv wiatr u bess
Jestem coraz bardziej rozczarowany zapowiedziami zarządu
Oni powinni się lepiej pozycjonować i zabezpieczyć nawet przed zwyciestwme pis
Mowia ze jest dobrze i będzie lepiej ale tego nie widać po kursie czy po prostu lipa
Tu sytuacjs może się obrócić o 180st w jeden dzień bo już tak bywało
Ale marazm jest okropny przy takim rynku wstyd takie spolki posiadac
Wstyd to kraść Danks a posiadać mozna ,tylko posiadać z perspektywami a posiadać tylko dla radości posiadania i sentymentu dla danego waloru to są dwie różne rzeczy bo na pierwszym to mozna miec i sie cieszyć a na drugim mozna miec i zlozeczyc ze sie ma i lizać lizaka przez szybę
Stosowanie Analizy Technicznej przy niskiej płynności jest ryzykowne i niewskazane ponieważ wykresy są łatwe do manipulacji. Sami widzieliśmy na sesji 10.03 kurs pod górne widły. Obecnie na znikomych obrotach spadek. Danks i Bru są trolami spadkowymi albo w ogóle nie mają wiedzy a się wypowiadają.
Widzisz szerszeń
Tu nikt na tej spółce nie zarobil oprócz funderow którzy wysypali pueknie akcje w ipo i zarządzie co bierze wybagrodzenie
Mam wrażenie że oni nic już kompletnie niebrobia
Ale chętnie popisze z tobą Danks bacznie obserwując zachowanie sie onde a co do zarobku na onde w ub roku udało mi sie przytulić kupując po 10.45 i sprzedając w przedziale 11.6 do 11.9 ale to bylo jednarazowa zabawa i trzy kolka wykręcone od najniższej okolice 8.4 do 9.65 ale i dokładki tez doświadczyłem także suma sumaróm i tak wyszedłem na Onde jak Zabłocki na mydle mieląc i blokując sobie tylko fundusze gdy na innych spolkach miałem parę groszy także powodzenia w cierpliwości do onde Danks
Ja cie absolutnie Danks nie staram kierować na którąś stronę popytu czy podazy po prostu przedstawiłem Ci moje ruchy na Onde a czy były dobre czy zle to moja prywatna ocena niemniej teraz wolę sie poprzyglądać z boku na kurs jak będzie rosło czego Ci życzę to będę żałował jak spadnie to wiadomo dobrze sie będę czuł ale dawno żadna spolka nie była dla mnie taką niewiadomą przez okres np półtora roku jak Onde
Trzeba żyć nadzieja mając papier ze kiedyś będzie lepiej ja jak kupowałem pxm w ubiegłym roku czy trakcje we wrześniu tez ryzykowałem jak cholera ale nos mnie ne zawiódł i jestem zadowolony ale tam przynajmniej coś sie dzieje raz spada raz rosnie i cały czas są obroty a to inna bajka a tu marazm i obiecywanie ale może sie mylę i karta sie odwróci szybciej niz myslisz czego Ci zycze na onde