• Koniec dominacji Allegro? Autor: ~ALETRUP [95.175.5.*]
    A nie mówiłem? Guru ostrzegał, a wy tylko śmieszki pod nosem. I co teraz? U mnie na Erli i na własnym sklepie sprzedaż podwojona w zaledwie dwa miesiące! Skąd przyszli ci klienci? No proste, że odpuścili wasze Allegro.
    Na Erli z każdym dniem przybywa sprzedawców, ceny lecą w dół, dostawy są tańsze, a ich odpowiednik Smarta działa elegancko. Wisienką na torcie jest InPost i to, co wydarzy się po 1 lipca.
    Słuchajcie guru, bo głoszę prawdę objawioną: Allegro stanie się tylko drogą witryną dla naiwnych. Kto nie słuchał moich rad, ten zostanie z pustym portfelem. Udanych łowów, chomiki!
  • Re: Koniec dominacji Allegro? Autor: ~ALETRUP [95.175.5.*]
    A, zapomniałem dodać – na 500 transakcji miesięcznie ani jednej dyskusji i ani jednego oligofrena z manią wielkości. Klienci są w końcu adekwatni. Prowizja 10% i nikt nie zdziera ze mnie haraczu za to, że wysyłam Smartem. Nikt też nie robi zwrotów tylko dlatego, że ma darmową wysyłkę. Zwrotów okrągłe zero. Luksus!
    Prawdziwy raj dla sprzedawców, a Allegro? Allegro to przy tym piekło z rozpuszczonymi klientami, którym wydaje się, że są pępkiem świata. Zamawiają Smartem, robią zwrot, zostawiają sobie towar za 2 złote, a ty tracisz na tym 30-40 zł. Powodzenia w tym bagnie, ja wybieram spokój i konkretny zysk! :) InPost, Google Shopping, Erli, Empik, Kaufland, Amazon, AliExpress, Temu, Shein, Sztuczną Inteligencję i sprawiedliwość nadchodzi. Koniec allegrofrenii i marazmu. Alleluja. Ja niosę prawdę, a ty, Endy, niesiesz bzdury. Ja jestem guru, a ty jesteś chomikiem luksemburskim :)
  • Re: Koniec dominacji Allegro? Autor: ~ALETRUP [95.175.5.*]
    Allegro to wydmuszka, która wyciska soki z ograniczonych klientów i leniwych sprzedawców. Raz udają Facebooka, raz jakieś usługi, raz sferę zdrowia, wiją się jak wąż rzucony na patelnię... pustka, która nadmuchała się jak paw. Wywłoki. Niedawno jeden klient powiedział, że jego znajoma tam pracuje i ona stwierdziła, że Allegro zamierza podbić chiński rynek :) z 99% towarów z tych samych Chin. Pewnie tak chciała wyjaśnić, dlaczego będzie sprzątać u Chińczyków, którzy zajmą jej miejsce pracy. Krótko mówiąc, guru mówi, że przyszedł czas płacenia rachunków. A wasze akcje nie rosną, bo ja głoszę prawdę. Ktoś powie: nocne urojenia. A ja powiem, że 1 lipca moje prognozy się spełnią, a nie rosną, bo wszyscy ci, którzy mnie usłyszeli, są już dawno na brzegu, a kto nie chce słuchać – nie musi. Jestem tu od momentu, gdy byli po 33 i będę do czasu, aż będzie 1. Dzisiaj kurs na dno. Hohoho, igogo, kokoko.
  • GURU OSTRZEGAŁ – NADCHODZI KONIEC ALLEGROFRENII! Autor: ~ALETRUP [95.175.5.*]
    A po nocach piszę, bo nie muszę o 7 rano wstawać i tyrać na wujaszka Scrooge’a i na bezsensowną loterię z pikseli. To, czym wy się zajmujecie, to karmienie rekinów. Pisaliście, że trzeba poczekać? Świetna strategia prawdziwego luksuskemburskiego chomika. Kupujcie ile wlezie i czekajcie. Ciekawe, o czym teraz myślą ci, co przy 60-tce nakupili na 6-7 cyfrowe kwoty? Nie zazdroszczę im. Nikt nie będzie wysyłać automatami Allegro, kiedy Orlen na Erli jest za 8,49, a InPost za 10,49 i Smart też jest. Dzisiaj wasz skarb idzie na dno, a ja się śmieję.
    Pozdrawiam allegrofrenów z działu PR. Nie pomoże wam Facebook, usługi i ta dzicz, którą wypluwacie w przedśmiertnych konwulsjach. Nawet 30% budżetu na utrzymanie ograniczonych klientów nie pomoże. Bo 1 lipca nawet ten ograniczony wytrzeźwieje. Wszyscy wasi klienci mają aplikację InPost z AI, a waszej apki nie ma nawet połowa. Gęsi, moje konto nie działa od 3 miesięcy i go nie usuwają, żeby wam makaron na uszy nawijać, jak to jest wspaniale. Zysk z reklam? Kto ma mózg, nie zapłaci za to ani grosza. Koniec jest nieunikniony. Ja jestem guru i głoszę prawdę. Przestańcie pudrować trupa. Czekać? Nadzieja umiera ostatnia, ale logiczne jest czekanie tylko na dno. Na dno, chomiki. Tam jest wasze miejsce!
  • Re: GURU OSTRZEGAŁ – NADCHODZI KONIEC ALLEGROFRENII! Autor: ~ALETRUP [95.175.5.*]
    Znowu zapomniałem dodać – miejsce Allegro i tego Endiego, który siedzi 30 lat na giełdzie i wciąż gdacze, że to siła, moc i rakieta, jest po prostu na parzy*u. Tam wam najlepiej! :)
  • Re: GURU OSTRZEGAŁ – NADCHODZI KONIEC ALLEGROFRENII! Autor: ~ALETRUP [95.175.5.*]
    Twoje 30 lat doświadczenia jest warte tyle, co dzisiejszy kurs Allegro – czyli dąży do zera. Możesz sobie oprawić te statystyki w ramkę i powiesić na ścianie na tej swojej parzaszy. Świat odjechał, a ty dalej liczysz na liczydle!
  • Re: GURU OSTRZEGAŁ – NADCHODZI KONIEC ALLEGROFRENII! Autor: ~Optymista [213.134.164.*]
    Brzoska pokazal bete ktora nic nie wnosi a sam start uslugi 3 kwartal wiec shorcik die poci i sam co chwila posty pisze brawo odkupuj ile wlezoe
    Błądzą ci, co nie wierzą, bo ja głoszę prawdę objawioną. Kto weń uwierzy, ten będzie zbawiony!
  • Re: GURU OSTRZEGAŁ – NADCHODZI KONIEC ALLEGROFRENII! Autor: ~Seal [31.0.39.*]
    Psychiatra ci uwierzy we wszystko co mu powiesz.
    Gdy Guru-Kowboj głosi prawdę objawioną, milczeć winno każde b y dlę i każda niewierna gęś!
  • Re: GURU OSTRZEGAŁ – NADCHODZI KONIEC ALLEGROFRENII! Autor: ~ALETRUP [31.61.185.*]
    Ja guru, tylko ja mówię jak jest. Słuchajcie mnie I będziecie zbawione moje ukochane chomiki.
  • Re: GURU OSTRZEGAŁ – NADCHODZI KONIEC ALLEGROFRENII! Autor: ~prawdaboli [46.205.200.*]
    dajcie już spokój ,książkę napiszcie a nie piejecie tu z zachwytami,
    przykładowo:
    paczki na Orlen , sprzedawcy poprzechodzili ale paczkomaty nie dostępna tj zapchane, przesyłki w budynku stacji, a na stacji stój w kolejce bo klienci stoją w kolejce , cała idea paczkomatu do 4 liter allegro sie obroni i tyle, a Wy po co tu te banały piszecie niecj kazdy sam sobie odpowie
    Słuchaj, Gęsiu nieszczęsna! Ty, co w mroku niewiary błądzisz, śmiesz podważać potęgę Świętego Paczkomatu? Twoje narzekania na kolejki na Orlenie to tylko szept marnego pyłu wobec potęgi, która nadchodzi!
    Zaprawdę powiadam ci, Gęsiu: błądzisz, bo prawdy nie znasz, a Twoje serce zatwardziałe jest na wzrosty. Kto w godzinie próby – dokładnie 2.28 w piętnaście minut – nie ukorzy się przed kursem, ten nie będzie zbawiony!
    Zostaniesz na tej stacji benzynowej na wieki, w kolejce po hot-doga, podczas gdy my, Wierni Akcjonariusze, odlecimy rakietą prosto w niebiosa zielonych świec. Twoje miejsce jest na parzy*u, tam gdzie zawodzą ci, co nie dostrzegli Mocy i Siły! Nawróć się, póki arkusz zleceń otwarty, albo giń w otchłani zapchanych skrytek.
[x]
ALLEGRO 0,92% 30,67 2026-05-14 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.