• Czy Autor: ~Kozak [185.72.186.*]
    Jest tu jeszcze przestrzeń do wzrostów?
  • Re: Czy Autor: ~Cyklista [37.30.1.*]
    W tym roku po przejęciu konkurenta spółka co najmniej podwoi sprzedaż.A na skutek dźwigni operacyjnej wynik finansowy powinien wzrosnąć ok.trzykrotnie.
  • Re: Czy Autor: ~odp [185.204.224.*]
    tylko odpowiedziales i mamy zwałe, ciekawe ;d
    Dzisiaj był popyt na energetykę.Cos musieli sprzedać.Ale w perspetywie roku będziemy zadowoleni
    A dzisiaj odkupują i chyba było ATH
  • Re: Czy Autor: ~Inwestor4fun [83.6.181.*]
    Co do przychodów zgoda ale wynik nie będzie raczej x3 bo muszą przekształcić część lokalizacji na cyfrowę. Na tradycyjnym OOH nie ma takich marż aż. Ja byłbym bardzo zadowolony jakby podwoili wynik netto.
    Zobaczymy,co będzie po I kwartale.
  • Re: Czy Autor: ~Cyklista [37.30.0.*]
    Poczytałem jeszcze raz komunikaty Zarządu po zakupie Braughmana.Pisza o synergii i wzroście dźwigni operacyjnej.Moze więc wyniki będą lepsze niż zakładasz..
  • Re: Czy Autor: ~Inwestor4fun [178.42.48.*]
    To prawda, tylko że to potrwa pewnie do kilku kwartałów. Ja niezależnie od wyników będę dalej trzymał akcje.
    To jesteśmy zgodni,ja też traktuje akcje dig długoterminowo.
  • Re: Czy Autor: ~Greg [37.31.50.*]
    Dlaczego teraz leci kurs? Celowo ktoś zagrywa pozbierać przed dobrym raportem ?
  • Re: Czy Autor: ~hmm [178.183.233.*]
    niektorzy jak nie ma info i kurs troche opadnie zaczynaja robic pod siebie i jak widac skutecznie nakrecaja kolejnych, psychologia nigdy sie nie zmieni, zawsze niecierpliwi tracą, teraz kwestia który z nich wywali w samiutkim dolku, bedzie pewnie to potem pamiętał długo, też tak kiedys mialem, pamiętam to do dziś, wywalilem akcje spółki w samiutkim historycznym dołku :)
  • Re: Czy Autor: ~odp [185.204.224.*]
    chyba bez info toto sie nie podniesie, kazda górka sluzy do wywalania akcji pkc
    Dobre info bardzo by się przydało.Np.jakies wstępne wyniki za 2025
  • Re: Czy Autor: ~Xxx [37.47.211.*]
    Myślę że już za momencik będą, jestem spokojny. Pozdrawiam
  • Re: Czy Autor: ~odp [178.183.233.*]
    mysle ze ciekawsze beda za 1Q
    A ja liczę że IV kwartał tradycyjnie jest najlepszy,a te dwa miesiące,konsolidacji Braughmana,też dorzuca swoje.Dlatego mogliby coś zameldować....
[x]
DIGITANET -1,21% 196,70 2026-05-19 13:22:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.