• Dzisiaj na spółkach JC …. Autor: ~Ww [188.146.26.*]
    Spory ruch na paru spółkach styczniowego, tak obserwuje akcje JC i jakby coś drgnęło, wiadomo, idzie obrót przynajmniej na jednej z nich, a i u nas jakby dawno niewidziane +3%, na chwile, mówię aż wpis trza zrobić, bo pomyślicie, że sprzedałem te malowane dawno, temu, na k.złoty akcje. Jesteście tu jeszcze? I co, podbijają ponownie, czy jakaś gra się tu w końcu szykuje?
  • Re: Dzisiaj na spółkach JC …. Autor: ~abc [77.65.111.*]
    Ta spółka gaśnie w oczach, nawet Friz zamiast robic jakieś zyskowne deale na Ekipa SA woli chałturzyc w jakichś reklamach i korzystać ze swoich ostatnich pięciu minut. Zramolały prezes gdzieś tam się buja po świecie, pewnie za służbową kasę, a w spółce tylko wiatr chula i powoli wszyscy o niej zapominają.
  • Re: Dzisiaj na spółkach JC …. Autor: ~Ww [93.159.47.*]
    Niech korzystają, wypukali mnie z kaski, mają za co, szczerze - niech korzystają jak nie teraz to kiedy. Czuje się jak sponsor tej i innych wycieczek. Nie wiem, ale widzę ostatnio jakieś światełko w tunelu, tu na pomoc zarządu nie liczę, dzieciaki starsze, czy młodsze - liczę na poprawę sentymentu do NC, mało tego mam jakieś przeczucie, że to będzie rok małych, a nawet malutkich kolorowych spółek ;)
[x]
EKIPA 0,00% 1,11 2026-05-13 16:28:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.