Patrząc że ostatnie espi w sprawie umowy było ponad 3 miesiące temu to teraz przydałaby się kilka, albo 1 duże. Dawno takiej przerwy w espi nie było. Trochę niepokojące bo backlog spada
"Mamy pierwsze oferty lub potencjał na wybór w przetargach na 150mln zł"...ale najlepiej żeby Ci podali na tacy wszystko, żebyś kupił za dyszkę i nazajutrz wyciągnął 50. No tak to nie działa. Trzeba poczytać, poszperać, napisać do Nich a być może czegoś się dowiesz interesującego. Pewnie na dniach spotkanie na ich kanale i omówienie 2025 roku.
Kto siedzi tu dluzej ten czerpie tez info z immoraportow. Prezes jasno wytłumaczył dlaczego backlog jest na takim poziomie i czemu nie ma informacji espi. Kto mądry ten umie czytać między wierszami, chodz i tak dużo powiedział. Pozdrowienia dla tych co od 3 zl tu siedzą.
To może zorganizował byś jakąś imprezę , powiedz gdzie i kiedy to dojedziemy, oczywiście każdy przywozi tyle dóbr ile procent zarobił od pierwszego zainwestowania, oczywiście proporcjonalnie licząc ze Ty zarobiłeś 100 %. Pozdrawiam elektorat mający dystans do siebie.
Tak na poważnie to jestem pełen podziwu że tak długo wytrzymałeś z pozycją . Przed nami dywidenda a twoja stopa zwrotu z dywidendy to jest jakiś kosmos.
Ps. szukam takich spółek które w przeszłości dadzą dywidendę conajmniej 50% rocznie .
Prezes w wywiadzie powiedział: kontrakty zawarte czekają na podpisy klientów. Już niedługo
Biogaz czeka mize na II pol roku. Sejm musi akty prawne wydać
Pewnie wielu jest takich którzy siedza tu od paru zł. Żal sprzedawać spółkę ktora przyszłościowo wykręci kurs xxx zł. Perspektywy znakomite, prezes rozsądny więc perełki trzeba trzymać. Pewnie pobuja jeszcze trochę przez wojnę i ogólna słabość rynku jednak wytrwali zarobią :) .
Brak infa to też info. Tylko mocni i perspektywiczni mogą sobie na taki luksus pozwolić. Wyobraźcie sobie przeciętniak który dłuższy czas nie daje znaku życia no to już po nim, wierzcie mi , jestem dlugo na GPW i coś wiem na ten temat.