Nawet na komentarze. Co z tego że spłacają zobowiązanie i większe zyski jak kurs na poziomie z przed pięciu miesięcy Nawet jak by na byle badziewiu zarobił tylko +10 % miesiecznie to byłby +50 % A tu ZERO.Co z tego jak za dwa lata wzrośnie jak przez te dwa lata zero na zamrożonych akcjach. Masakra.Nie ma dziwne że nikt nie chce kupić nawet 1000 akcji tylko mielenie akcjami i trzymanie kursu.
No szkoda czasu na komentarze. Nawet jak kiedyś wzrośnie co z tego? Trzy lata temu kupiłem po wzroście na wieść o restrukturyzacji i korekcie po 6,38 zł/ Myślę wzrosło,spadło bedzie rosło bo perspektywy dobre. Nawet i prawda spłacają zobowiązania tyle że co z tego ja dalej mam akcje po 6,3 zł..PO TRZECH LATACH. nawet po +5 % miesięcznie byłbym +180 %. Uparłem się na Komputronik jak głupi. Nie dziwię się że nikt nie chce tego kupować. Dobra,wystarczy komentarzy i tego Komputronika.
Jestem tu 11lat kupywalem w różnych przedziałach i wiem że to się tak nie skończy pomimo że nagonki zawsze były że to śmieć i bankrut a fakty są takie że spolka przetrwala i wychodzi na prostą