• Zupełnie luźno myśląc Autor: ~Hektor [5.173.178.*]
    Organox sie sprzedał za 1.5 mld $. Wycena nanogroup to w tym momencie 22 mln $. Nawet gdyby hipotetycznie nanox sie sprzedał tylko za 10% ceny organoxa to daje 7x obecną wycenę spółki. Czy jest tu ktoś kto realnie jest w stanie powiedziec czy organox i nanox to produkty ktore mogą być podobie wyceniane?
  • Re: Zupełnie luźno myśląc Autor: bezgarniakapl [5.184.194.*]
    Organox to wątroba, a nanox to nerki czyli około 50% wszystkich przeszczepów więc raczej potencjał większym dodatkowo Nanogroup ma ten swój płyn w dalszej perspektywie do opatentowania. Ja generalnie bardzo wierzę i trzymam kciuki na Nanogroup, bo potrzeba nam kilku sukcesów, żeby w końcu się rynek biotech w Polsce ruszył. Mamy niesamowicie zdolnych ludzi w tej dziedzinie, ale brak finansowania, a na prawdę moglibyśmy być światowym topem innowacji.
  • Re: Zupełnie luźno myśląc Autor: ~Verso [188.33.147.*]
    Wartość buduje się w czasie.
    Trzymać i zapomniec do końca roku
  • Re: Zupełnie luźno myśląc Autor: the_bob [91.233.25.*]
    Dokładnie nie pękajcie, jak spadnie poniżej 2,5. To już nie pierwszy raz, że ta bariera pękała i zawsze był powrót powyżej.
    Więc spokojnie z tymi stop lossami.
  • Re: Zupełnie luźno myśląc Autor: ~Verso [31.183.180.*]
    Nie pękamy. 2,50 grubasy obejmowaly i nie pozwolą nizej zejsc.
  • Re: Zupełnie luźno myśląc Autor: bezgarniakapl [5.184.194.*]
    O mnie za mnie i tak planuje dokup jeszcze do portfela, dopóki nie wzrośnie do 3zl, więc czym niżej tym lepiej. Wcześniej niż po wakacjach grubego info się nie spodziewam. Kasa do przyszłego roku jest, zarząd jest bardzo dobry, zrezygnowałem z inwestycji w Ryvu ( śmierdzi mi ostatnio ta spółka coraz bardziej, bo gdyby nie układy i dotacje z rządu to by już dawno emisję robili, bo kasa mocno ucieka i się kurczy) i idę całościowo z budżetu biotech (10% portfela) w Nanogroup.
  • Re: Zupełnie luźno myśląc Autor: ~Inwestor [109.243.7.*]
    Z deszczu pod rynnę
  • Re: Zupełnie luźno myśląc Autor: ~Verso [31.183.180.*]
    Dobry ruch. Ja tez tak zrobiłem.
    W czwartek była jeszcze szansa, aby zejść poniżej 2,5 , liznąć się z 2,4 i wrócić na 2,5. Ale ten piątkowy pakiet za ponad 1,5 mln zniweczył ten plan. Szansa na zejście poniżej 2,5 drastycznie zmalała.
    Nie można mieć wszystkiego.
    Ale miła niespodzianka po otwarciu. Dziękuję.
[x]
NANOGROUP 0,00% 2,50 2026-05-07 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.