jak kto bystry , to wciągać dosłownie !!!mega dzida się zbliża, mam 100 % kapitału w papierze i nie chcę za moment sprzedać-interesuje mnie przedział ok. 20 zł
pozdrawiam
Na chwile obecną łatwiej zarobić z akcji NC na Symbio. Popatrz co tam sie dzieje. Prawie zero akcji wystawionych na sprzedaż. A popyt co chwile podnosi się w górę. NaFabryce Diet i ja zarobiłem, ale tu i podaż robi się coraz większa, a tamten papier to ewenement, niemal zerowy Free Float. Tam to dopiero winda będzie. co ty na to ?
Widziałem.Jestem spokojny o przebieg kolejnych sesji.Wykupili momentalnie wystawione akcje za 0,97zł było tam około 40tys. Na koniec ktoś wystawił 20000 za 1,10zł. Rynek wykupiony. Mamy dobra spółkę do windowania kursów.Wyprzedana totalnie, skupują po niższym kursie jak 0,98zł. Nie ukrywam mam trochę tych akcji.
bierz , ile się da , polecimy wysoko..20-40 pln
chemoserw, drągowski poleciały na 18 pln , a różnica m-dzy tymi firemkami a FDT jest taka w fundamentach , jak deskorolka do samochodu
polecam , przy 0,40 też polecałem ale nikt (tylko kumaci ) nie wierzył...
pakuj ile wejdzie do 2 .11.2009 tylko wzrosty
akcji brak
jutro ostatnie bilety po 2,5 zł pozniej po 5 zł
i długie wiszenie
czytaj infa i uchwały, a sam zrozumiesz ile moze pójśc i nie pytaj
pozdr
a miałam nosa, że do walnego podwoję kapitał, ale to już przy 2.40 będzie-męża szlak trafi :):), pozdrawiam twardego penisa , hi hi hi i mam nadzieję , że tego mąż nie czyta...
Te twardy fiutek mówisz, żeby wciągać PKC ziś - no to niewiele wiesz o giełdzie. Na Nc nie ma zleceń PKC, więc ........ jak to zrobić, a po dugie zobacz jak to jest sztucznie pompowane w górę, a potem przyjdzie realizacja zysków i płacz. Bo nie będzie miał kto kupić.
ty.. sokratess, ty powinieneś mieć nicka -mientka kupa !!!
PKC-em to znaczy brać po każdej cenie, ale ty tego nigdy nie zrozumiesz , ty tylko szydzić i pazury z zazdrości potrafisz obgryzać.Z jednym się z tobą zgadzam, taki scenario jest na balonach , tutaj jest a własciwie będzie po 03/11 deweloper z całym majątkiem i pod to kurs rośnie i będzie dzida.
Ludzie mają dość oszustów giełdowych , dlatego biorą pod uwagę dobre spółki ..
patrz i szydź dalej
pomacham ci twardym penisem przy 10 pln...
Kupiłbym cie penisie razem z butami. I nie mów na mnie głupi prostaku po zawodówce, bo do pięt mi nie dorastasz.
A piszą , że wkładasz cały kapitał to nie rozśmieszaj mnie, ile tego masz 2, 3 może 4 tys szt. Ha ha ha . Jak masz więcej i jesteś taki gość to pokaż ile masz wystaw to g.... na sprzedaż np. po 64,20 zł i zobaczymy ktoś ty. Czy tylko kolejny pismak bez szmalu, który pierdzi i pierdzi ile wlezie.