• psychologia Autor: ~mdg [31.61.176.*]
    Jeszcze miesiąc temu przez myśl wam by nie przeszło żeby oddać po 33. Dziś pewnie spora część odda po 29, 30, 31.. licząc na kolejne "kółko" ;)

Mam tu z was niezły kabaret.
    Nie kupuję, nie sprzedaję. Jedynie obserwuję z zażenowaniem od 7 złotych
  • Re: psychologia Autor: ~Michał [91.235.230.*]
    Ktoś tu już pisał na forum co ma w mózgu…
    Podpisuje się pod tym.
  • Re: psychologia Autor: ~Znawca [37.31.144.*]
    Panowie te leszcze jeczace na forum na nic wpływu nie mają, wlasnie od takich trwa odbiór zabawek...ja tu jestem kilka lat i nie udzielam się na forum ale jak czytam te skomlenie...jest 100 innych spółek, po co się tu męczą? Jaki cel mają w swoim codziennym pisaniu o niczym, zero merytoryki tylko pusty bełkot....
  • Re: psychologia Autor: ~xd [178.235.177.*]
    Dnia 2026-03-14 o godz. 11:17 ~Znawca napisał(a):
    > Panowie te leszcze jeczace na forum na nic wpływu nie mają, wlasnie od takich trwa odbiór zabawek...ja tu jestem kilka lat i nie udzielam się na forum ale jak czytam te skomlenie...jest 100 innych spółek, po co się tu męczą? Jaki cel mają w swoim codziennym pisaniu o niczym, zero merytoryki tylko pusty bełkot....

zobaczcie taki ,, załamany".. kupił chyba 3k tego towaru po 38 zł i jest 10 zł na akcji do tyłu a przecież to nie koniec spadków, trzeba czekac na wyniki by coś komentować.. póki co spółki medyczno wirtualne szkoda kupować i w dodatku tak przepłacać.
    Kupuje się gdy leje się krew, kiedy będziez kupował?.do 35 nic ciekawego nie ma w arkuszu, iluzja...co z tego ze zeszło na 27 a co jest do kupienia wyzej?małe ilości...także stoimy w tym samym miejscu, kwietniowy raport plus nowe umowy, po tym kursie zostanie wspomnienie...
  • Re: psychologia Autor: ~mdg [31.61.176.*]
    Ale ja już swoje kupiłem :)

To co sie teraz dzieje to zwykła manipulacja kursem. Tzw. kreski się muszą zgadzać :)
    Zgadza się.. ale wszystko jest do czasu...
  • Re: psychologia Autor: ~xd [178.235.177.*]
    Dnia 2026-03-14 o godz. 16:50 ~Znawca napisał(a):
    > Kupuje się gdy leje się krew, kiedy będziez kupował?.do 35 nic ciekawego nie ma w arkuszu, iluzja...co z tego ze zeszło na 27 a co jest do kupienia wyzej?małe ilości...także stoimy w tym samym miejscu, kwietniowy raport plus nowe umowy, po tym kursie zostanie wspomnienie...

to powiedz ,,znawco,, dlaczego biofund tego teraz nie kupuje skoro krew sie leje i jest takie tanie.
  • Re: psychologia Autor: ~Znawca [37.31.143.*]
    Kolego zadzwoń do nich jak Cie to interesuje, nie omieszkaj też spytać się NN oraz tych co wzięli akcje ostatnio po 33 zlote za grube miliony, napewno uzyskasz odpowiedź?...moja rada- zalecana cierpliwość, nie kierowanie się tym forum, kwietniowy raport będzie ważny a co przed nim i po nim to tylko oni wiedzą..
[x]
MEDICALG -1,76% 27,85 2026-03-31 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.