Panowie te leszcze jeczace na forum na nic wpływu nie mają, wlasnie od takich trwa odbiór zabawek...ja tu jestem kilka lat i nie udzielam się na forum ale jak czytam te skomlenie...jest 100 innych spółek, po co się tu męczą? Jaki cel mają w swoim codziennym pisaniu o niczym, zero merytoryki tylko pusty bełkot....
Dnia 2026-03-14 o godz. 11:17 ~Znawca napisał(a): > Panowie te leszcze jeczace na forum na nic wpływu nie mają, wlasnie od takich trwa odbiór zabawek...ja tu jestem kilka lat i nie udzielam się na forum ale jak czytam te skomlenie...jest 100 innych spółek, po co się tu męczą? Jaki cel mają w swoim codziennym pisaniu o niczym, zero merytoryki tylko pusty bełkot....
zobaczcie taki ,, załamany".. kupił chyba 3k tego towaru po 38 zł i jest 10 zł na akcji do tyłu a przecież to nie koniec spadków, trzeba czekac na wyniki by coś komentować.. póki co spółki medyczno wirtualne szkoda kupować i w dodatku tak przepłacać.
Kupuje się gdy leje się krew, kiedy będziez kupował?.do 35 nic ciekawego nie ma w arkuszu, iluzja...co z tego ze zeszło na 27 a co jest do kupienia wyzej?małe ilości...także stoimy w tym samym miejscu, kwietniowy raport plus nowe umowy, po tym kursie zostanie wspomnienie...
Dnia 2026-03-14 o godz. 16:50 ~Znawca napisał(a): > Kupuje się gdy leje się krew, kiedy będziez kupował?.do 35 nic ciekawego nie ma w arkuszu, iluzja...co z tego ze zeszło na 27 a co jest do kupienia wyzej?małe ilości...także stoimy w tym samym miejscu, kwietniowy raport plus nowe umowy, po tym kursie zostanie wspomnienie...
to powiedz ,,znawco,, dlaczego biofund tego teraz nie kupuje skoro krew sie leje i jest takie tanie.
Kolego zadzwoń do nich jak Cie to interesuje, nie omieszkaj też spytać się NN oraz tych co wzięli akcje ostatnio po 33 zlote za grube miliony, napewno uzyskasz odpowiedź?...moja rada- zalecana cierpliwość, nie kierowanie się tym forum, kwietniowy raport będzie ważny a co przed nim i po nim to tylko oni wiedzą..