Popatrzcie jak duży zysk miała ALC w III q ubiegłego roku. I jak to będzie wyglądać w zestawieniu z III q beżącego? Chyba nikt się już nie dziwi skąd ta systematyczna ucieczka z tej spółki.
Twoja teoria w tym przypadku nie ma sensu. popatrz na hutmen - strata a jaki zysk dla akcjonariuszy, skotan jeszcze wiekjsze badziewie było po 1 zl a teraz , i tak dalej mozna wymieniac. a przeciez to gowno alchemia ma zysk plusowy. dziad kark celowo kurs zaniza. tylko w jakim celu.
dzis ktos naprawde jest zdesperowany zeby wyciagnac jak najwiecej. jego zanizanie kursu wyglada bardzo smiesznie i zalosnie. wczoraj mial kiepski dzien, wiec dzis idzie na calosc. jednak wcale to dla niego dobrze nie wyglada.
po co ta panika ??? Nic się nie zmieniło nadal to samo od długiego czasu. Zbierają a sporo leszczy się obkupiło na ostatniej pompce do 8,50 a teraz trzeba to od nich wyciągnąć czyli dać im maksymalną stratę :) Jak odkupią to co poupychali znowu będzie pompka.Pytanie ile akcji ktoś chce skupić bo do czasu aż nie przestanie nie liczę na jakiś poważny ruch w górę a potem 10 zł to i tak tanio i będzie można opchnąć za jakieś 20 zł i znowu zwała :)
Kurs przy tak małych obrotach to ściema niech ktoś spróbuje kupić za większą kwotę od razu blokady znikają :)
nie jestem może na modnym topie pesymistycznym ale taka moja opinia jak ktoś chce to niech się śmieje ale na Boryszew też wszyscy pluli kiedyś
Fajnie że jesteście optymistami,ale ja kupiłem tego śmiecia pół roku temu,mogłem już ze dwa razy wyjść z zyskiem,ale patrząc na wzrosty na całej GPW sądziłem,że po pierwszym odbiciu będzie chociaż drugie,a tymczasem jest to jedyne badziewie,które cofa się do dna.Jakiego można mieć pecha? Za każdą inną spółkę ,zaliczył bym co najmniej Egipt.Tym razem,czekam tylko na swój kurs ,dość nadziei na zarobek ,nawet mi przez głowę nie przejdzie myśl o uśrednianiu.
Te akcje podczas ostatniej hossy nie dały zarobić ,a to przez żonglowanie akcjami przez skotan ,unibax,ludzi Karkosika.Najpierw kupują 700.000 akcji,a póżniej je sprzedają i tak od paru lat .