na porannym Fixie grubas jasno wam pokazał jakim pakietem dysponuje i to nie jest jedyny taki zawodnik a akcje trzymają żeby oddać z godziwym zyskiem. gdzie nam do takich grubasów my to możemy tylko dzielić się opiniami na tym forum coś te 3.5 znów się oddal
Lepiej czekać na kasie do uspokojenia sytuacji a wtedy wrócą duże wzrosty i będzie na moje
Zobacz że nawet złoto i inne kruszcze tąpnęły a wydawało się że dalej będą rosly
Wczoraj mniej więcej o tej porze tylko brali z praweja dziś opamiętanie i szukanie poziomu z ofertami kupna
Dobrze że żaden grubas nie sypie bo by było marnie
ty nie ma znaczenia czy jest 3,50 -4 czy nawet 6 tu jest perspektywa tylko ten walec rozbudowy musi ruszyć a tedy ci co płakali bo siadlo 1 zl czy cieszyli ze wzrosło 1 zl zrozumieją jaki potencjał jest w takich firmach gdy rusz rozbudowa tego co zapowiedziane
W sumie to masz swietą rację kkk1111 pozostaje tylko spokojnie czekac ja tam juz nawet przestałem sie przejmować tym mieleniem bo na wszystkich moich spolkach to samo rynek czeka tylko co zrobi pomarańczowy zeby miec jakiś impuls w jedną lub w drugą stronę co ewidentnie widac po obrotach a na niektórych walorach to w ogóle obrot jak w warzywniaku najlepiej to miec papier i nie dac sie ponieść emocjom teoretycznie rzecz biorąc nawet na tych wachnieciach to i kolarze nie mają ruchów bo są zbyt male ja tam trzymam trakcje pxm polsat i ccc i staram sie juz nie tasować bo to nawet nie ma sensu wszystkie są przyszłościowe a która będzie moim czarnym koniem zobaczę pewnie juz niedlugo chyba ze się na którejś mocno przejadę to swoim zwyczajem nawet kijem jej juz nietknę .Czas czas jeszcze raz czas i cierpliwość.No cóż tak to sie porobiło ale nie tylko na polskiej gieldzie na innych mam podobnie