A fakty sa takie ze nikomu sie tu nie spieszy.Navet euvic z 1 mln akcji jest ponad 1 zl do przodu I to ich satysfakcjonuje? Mysle ze musza trzymac za jaja by nie wzroslo wg ich strategii,(z ziarka do ziarka i bedzie miarka )-ale na to potrzeba miesiecy) Pozytywy sa takie ze kapital z Dubaju bedzie uciekal (Euvic jest tez tam obecny) i moze zaczna wolne srodki zainwestuja a ze tutaj zobaczyli potencjal to moze? cos sie bedzie dzialo.Co wiecej to musi przyniesc efekt.A jak wypuszcza srodki na zbrojenia to powinien byc powolny odlot.Mam 3 tysiace i nie sprzedam a bede razem dokupowala i moze osiagne 4 tysiace)
Za miesiąc rocznica układu z Sonikiem i czym bliżej czerwca tym myślę że to ruszy zwłaszcza że zegar tyka i wierzytelności topnieja już taka góra lodowa nie pozostała
Pieniadz traci na wartosci.Logistyka ogarnieta.Jest szansa wyjsc na prosta.Za duzo jednak akcji w grubych rekach,co moze skutkowac grubymi planami by jak najtaniej sie uwlaszczyc.Niepewne czasy i inne czarne labedzie przeciw wierze marzeniom.Na szczescie mamy euvic a tam konkretni wizjonerzy.To rownowarzy strach.Spolka sie pomalenku rozwija podatkowo stara sie gromadzic i odpisywac wydatki.Podsumowujac sytuacja jak na swiecie a czy wygra Trump czy Iran to pokarze przyszlosc.
Tak jak w tezie kilkaset akcji w akcji Ale nie martwcie sie dzisiaj partia 2050 mowi ze wprowadzi podatki w funduszach rodzinnych(oczywiscie sam jestem przeciw) ale to spowoduje ze oazy zatrzymania kapitalu juz w polsce nie bedzie a to oznacza albo wyprowadzenie pieniedzy w "rajach" albo wykorzystanie tych pieniedzy na opanowanie w calosci takiego chocby komputrnika wiec jakby nie bylo bedzie zawierucha z zaznaczeniem drugiej czesci tego wyrazu.A efekt albo euforia albo klapa.