Gdyby nie jeden desperat chcący utopić 1600 złotych (oferta kupna 70000 akcji po 0,023) to nie byłoby ANI JEDNEGO zlecenia kupna. Straciłem tu bardzo dużo, moja naiwność i chciwość okazały się świetnym podglebiem dla tych z suki synów, którzy pod pretekstem prowadzenia działalności gospodarczej w biały dzień pokradli sporo kasy. Nie mam żadnych nadziei na odzyskanie kapitału, ale mocno trzymam kciuki, żeby ci oszuści pewnego dnia poszli siedzieć. Alternatywnie rak przełyku, bo na sprawiedliwość w tym państwie nie można liczyć.
Ile masz akcji? Ja mam grubo ponad milion, a oni sie z nas śmiali. Dzwoniłem do spółki to mieli niezły ubaw, na dodatek wmawiali, że to nasza wina że kurs jest na jednolitych, bo nie było handlu. Jak ma być handel skoro spółka żadnych ESPI nie daje...
Mordo jak ma dawać espi spółka, która sie niczym nie zajmuje poza trwonieniem kasy na imprezki integracyjne.
Temat przewodni ich imprez to "znowu wydymaliśmy inwestorów".
Aaa przepraszam my według ich mniemania nimi nie jesteśmy bo nie kupiliśmy akcji od nich...
Teraz napisz z innego emaila do dalu sprzedaży, że jesteś zainteresowany zakupem filamentu albo granulatu bakteriostatycznego.
Do mnie odpisali po kilku miesiącach do mojego kolegi wcale. Ot taki to biznes.