A podaży jak nie było tak nie ma. Przy okazji taka stara maksyma mi się przypomniała przy 1. UMARŁ KRÓL - NIECH ŻYJE KRÓL no i KWIECIEŃ PLECIEŃ POPRZEPLATA, TROCHĘ ZIMY TROCHĘ LATA.
jedno już masz... dziadostwo. Ale ten kompletny brak zainteresowania...? Fund skupił co było mu potrzebne i stała się flauta. Czy kwietniowe wyniki za 2025 coś zmienią w nastawieniu tak czeladzi jak i grubasów? Jeszcze miesiąc i zobaczymy.
Zyga kmiecic kakało jak coś piszesz to używaj łepa i trochę pomysl nie dwa czy trzy miesiące jak iksowaty chociaż on ostatnio pisze stale i stale to samo jak się bił Wołodyjowski z Kmiecicem to było dawno i kto zaczął i jak skończył możesz nie pamiętać ale kakao pije się na śniadanie w prawie każdym domu polecam ci szklankę kakao na śniadanie i Murzynka Bambo do czytania pozdrawiam
Jeżeli o mnie chodzi to nie jest źle ale są takie banieczki po 5l łyknij taki rzepakowego i oświeć nas co to jest kakało no bo zakładam że jak piszesz to wiesz co piszesz
Wszyscy rozumieją o co ci chodzi problem tkwi gdzie indziej wypij kakało weź ałto jak nie masz prawa jazdy to możesz jechać ałtobusem do lasu i w spokoju pomyśl i może coś wymyślisz albo się skapniez czy jakoś tak ale nadzieja jest bardzo mała
Wszystko się zgadza ale sie pomyliłes powinno być ałtobusem i ałtem jak już wprowadzasz jakieś innowacje do języka polskiego to musisz być konsekwentny
Dnia 2026-03-12 o godz. 11:57 ~JERRY napisał(a): > A podaży jak nie było tak nie ma. Przy okazji taka stara maksyma mi się przypomniała przy 1. UMARŁ KRÓL - NIECH ŻYJE KRÓL no i KWIECIEŃ PLECIEŃ POPRZEPLATA, TROCHĘ ZIMY TROCHĘ LATA.