Nie mogę uwierzyć że po tylu latach znowu kupuję akcje hubcia po 23 gr. Teraz kiedy spółka hub tech się rozwija, inwestuje i rozrasta są tacy którzy wyprzedają akcje za bezcen, no cóż brawo wy. A i dzięki za tanie akcje.
Panowie znacie kogoś tak prywatnie z akcjonariuszy? Wiecie może, czym się zajmują, a może kupili akcje za skradzione pieniądze? Co was obchodzi, kto, po co i dlaczego kupuje czy sprzedaje. Jak byście nie mieli innego życia poza forum. Może lepiej spacer niż opluwanie wszystkich nieznajomych, ale może dajcie namiary, żeby mogli was poznać i ocenić, czy wy na pewno się na czymś znacie oprócz aktywności na forum. Nie ma jak to cieszyć się z czyjeś straty.
Nie wiem kto to jest ten Quest. Ja podpisuję się swoim prawdziwym imieniem, mam też nik- ubaw jak mnie ktoś rozbawi. Już raz zarobiłem na tej spółce sporo kasy, ale to była czysta spekulacja. Teraz to coś zupełnie innego, powoli spółeczka będzie się rozwijała, kto wie może z czasem zacznie wypłacać dywidendy, czas pokaże.
Szkoda, że ten WIG nie spada. Tutaj akcje tanie, ale sytuacje przez brak infa nie pewna, ale przy tej kwocie ryzyko nie wielkie, a na wigu już za wysoko i ryzyko duże przez pomarańczowego.
Forum spółki giełdowej i absolutnie żadnych informacji o spółce, planach, rozwoju, produktach, informacjach, bo np. wprowadzili fajną serię kosmetyków dla dzieci, tak jakby ludzie tu startowali w konkursie, kto, kogo bardziej obrazi. I oczywiście największa mądrość tego forum nic nie ma znaczenia. Wykresy, wskaźniki, raporty itd. liczy się tylko spam tych samych ludzi od 5 lat na forum. Tragedia.
Informować powinna spółka, ale na forum dyskusja powinna się toczyć o spółce. Ktoś to forum po coś stworzył. I na pewno nie, po to żeby ludzie się tu tylko i wyłącznie obrażali co szczególnie na tym forum dzieje się od lat, choć ktoś pewnie ma i w tym interes.
Ok masz rację. Tylko też trzeba twardo stąpać po ziemi i odróżniać czarne od białego. A nie tylko patrzeć w jedną stronę. A jak już ktoś myśli inaczej to już troll z patologii.
Panie weekend łatkę trolla to niestety ludzie przypinają sobie tu sami. Jeżeli ktoś zaczyna swoją obecność na forum od wpisów typu gniot lub wisielcy itd. to całkiem normalne, że jest tak odbierany. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby założyć merytoryczny wątek, w którym taka osoba mogła by napisać wszystkie przeciw, ale uwzględniając też za w związku z obecną sytuacją i kursem. Są tu osoby, których wpisy, jak kadzę, czy luj, którzy nigdy nie napisali nic merytorycznego, a poziom ich wpisów świadczy o jakiejś ułomność albo ma tak wyglądać, a są tacy, którzy naganiali tu na wzrosty, a teraz naganiają na spadki, a udowodniono im na forum kłamstwa, oszustwa i manipulacje, że o namawianiu do zakupu spółek, które straciły po 60%nie wspomnę. Przypomnę też, że w trakcie 3 wzrostów, na których można było zarobić każdy z tych osobników znikał, co jest wystarczająco wymowne. Tacy ludzie sprowadzają to forum do poziom, na którym sami się lansują jako trolle, a każdy, kto pisze podobnie też jest tak odbierany. Jak mylisz, dlaczego oni tu są od 5 lat, dla zabawy, czy muszą, czy tak zarabiają? Dla mnie to praca, a cel niech każdy sobie sam wybierze. Nikt średnio inteligentny nie będzie marnował 5 lat życia na spółkę, na której się nie da nigdy zarobić, ale warto pilnować forum i kursu dopóki gra toczy się gdzie indziej, a tu kurs jest na tym poziomie, a może uda się kupić taniej. Każdy decyzje podejmuje sam, ale obrażanie ludzie, którzy mają akcje (czasami wpisy wyglądaj, tak jak by ktoś miał wręcz pretensje, że nie chcą sprzedawać), jest po prostu żenujące i stawia ludzi w jednym szeregu z naganianiaczami. Miłego weekendu.
Dnia 2026-03-13 o godz. 07:06 ~Adam napisał(a): > Panie weekend łatkę trolla to niestety ludzie przypinają sobie tu sami. Jeżeli ktoś zaczyna swoją obecność na forum od wpisów typu gniot lub wisielcy itd. to całkiem normalne, że jest tak odbierany. Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby założyć merytoryczny wątek, w którym taka osoba mogła by napisać wszystkie przeciw, ale uwzględniając też za w związku z obecną sytuacją i kursem. Są tu osoby, których wpisy, jak kadzę, czy luj, którzy nigdy nie napisali nic merytorycznego, a poziom ich wpisów świadczy o jakiejś ułomność albo ma tak wyglądać, a są tacy, którzy naganiali tu na wzrosty, a teraz naganiają na spadki, a udowodniono im na forum kłamstwa, oszustwa i manipulacje, że o namawianiu do zakupu spółek, które straciły po 60%nie wspomnę. Przypomnę też, że w trakcie 3 wzrostów, na których można było zarobić każdy z tych osobników znikał, co jest wystarczająco wymowne. Tacy ludzie sprowadzają to forum do poziom, na którym sami się lansują jako trolle, a każdy, kto pisze podobnie też jest tak odbierany. Jak mylisz, dlaczego oni tu są od 5 lat, dla zabawy, czy muszą, czy tak zarabiają? Dla mnie to praca, a cel niech każdy sobie sam wybierze. Nikt średnio inteligentny nie będzie marnował 5 lat życia na spółkę, na której się nie da nigdy zarobić, ale warto pilnować forum i kursu dopóki gra toczy się gdzie indziej, a tu kurs jest na tym poziomie, a może uda się kupić taniej. Każdy decyzje podejmuje sam, ale obrażanie ludzie, którzy mają akcje (czasami wpisy wyglądaj, tak jak by ktoś miał wręcz pretensje, że nie chcą sprzedawać), jest po prostu żenujące i stawia ludzi w jednym szeregu z naganianiaczami. Miłego weekendu.
jak zwykle im więcej tym gorzej. Odniosę się krótko: po pierwsze regularna obecność na forum jest po prostu obecnością w necie, czy to jasne? Jedni siedzą na Facebooku, YT czy innych fantazjach lub OLX, ja zerkam akurat na bieg zdarzeń tu. Można dokonać takiego wyboru, czy jest to karalne? Poproszę o odpowiedź. Po drugie, pisanie kłamstwem o znikaniu w czasie wzrostów jest zwykłym kontynuowaniem borucianej lipy pana z na P. Dowód: proszę bardzo poniższy link:
"Nikt średnio inteligentny nie będzie marnował 5 lat życia na spółkę, na której się nie da nigdy zarobić". To dlaczego marnujesz 5 lat swojego życia tu na forum? Nie masz niby akcji, wiesz, że tu się nie da zarobić, a jednak siedzisz i produkujesz najwięcej postów z nas wszystkich. Czyli my nie jesteśmy nawet średnio inteligentni, a ty nawet chyba nie jesteś cwierć. :D
Znaczenie ma ze spolka straciła wiarygodność i zaufanie i tyle w temacie . Aczkolwiek
obiektywnie przyznać muszę ze te ich dwukrotne podniesienie kursu do 3 i 2pln następnie szybka sprzedaż akcji w tzw ulicę po czym dodruk po cenie kilkukrotnie niższej bez prawa poboru było mistrzostwem