• pamięć i przyszłość Autor: ~pokerzysta [62.181.160.*]
    Od rekomendacji do umowy (na ok 20 mln PLN) akcje RYVU do starciły 8%. W tym samym czasie wig 80 -3,02, wigmed -4,25. W międzyczasie Spółka nie wydała żadnego (!) złego komunikatu. Schemat działania jest powtarzalny od wielu miesięcy, dobre info (kurs do góry) i ucieczka kapitału. Wyobrażacie sobie spadki po umowie partnerskiej podpisanej w tym kwartale? Z drugiej strony ciekaw jestem scenariusza gdy do końca marca nie zostanie podpisana (pomimo tylu zagranicznych wycieczek Prezesa).

I na koniec 1,22% - tle brakuje aby akcje wskoczyły na drugie miejsce pod względem stóp wzrostu (tych najgorszych, oczywiście).

• Re: pamięć i przyszłość Autor: ~pokerzysta [62.181.160.*]
    Ale wywalają. Akcjonariusz/akcjonariusze pozbyli się 20k akcji w 6 minut. Dawno tak nie było
  • Re: pamięć i przyszłość Autor: ~DrobnyCiułacz [31.175.40.*]
    W zeszłym tygodniu pisałem, że mocne ręce już nie kupują. Tak się składa, że teraz to już sprzedają. Dziwne to zachowanie, wczorajsza wiadomość pozwala mieć nadzieję na wzrosty. Mamy spadek i to na znaczącym wolumenie.
  • Re: pamięć i przyszłość Autor: ~SzynSzylowy [31.61.183.*]
    Nikt nie wystawił zlecenia sprzedaży na 20000 akcji. Było zlecenie kupna na 21000. Drobna różnica.
  • Re: pamięć i przyszłość Autor: ~pokerzysta [62.181.160.*]
    Sorki, widziałem tylko ostateczny efekt, tj. duże i szybkie transakcje po spadkowej stronie mocy..
  • Re: pamięć i przyszłość Autor: ~Ehhhh [89.8.225.*]
    Kupno/sprzedaż co za różnica?
  • Re: pamięć i przyszłość Autor: ~wizimir [195.88.232.*]
    Ktoś chciał kupić, ktoś sprzedał...obrót duży.
[x]
RYVU -2,14% 22,85 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.