A ty goliłes swoje akcje .Poza tym to początek sesji. Pierwsi grosi łapy opchneli akcje .Zaraz pójdą zakupy od grubasów, po tej korekcie na day trader.
Właśnie nie i mam mały nie smak posluchalem fachowca człowiek tyle błędów popełnia zawszę jak się pytam to tracębi jest na odwrót długoterminowo to nie ma znaczenia szarpać się o 1,5% przecież kupić i sprzedać też trzeba zapłacić.
Zagdza się że będzie więcej jak pewne ale mam też dwa inne tematy pytanie który prędzej w ubiegłym roku mój papier tylko spadał hossa mnie omineła pasowało by coś ugrać za mało mam kasy na siedzenie wszedzie a dycha zysku mało użądza
Ale chyba nie masz do mnie pretensje,że napisałem tylko wyraźnie swoją ocenę aktualnej sytuacji na Allegro. Poza tym ile byś zarobił składając zlecenie na starcie w okolicach 29 zeta
Nie mam pretensji do nikogo każdy decyduje sam za siebie nigdy nie byłem wyrwi groszem ale ostatnio chyba jedynie tak tu idzie coś zarobić na piwo non stop góra ,dół a więcej dól dlugotermionowo to trzeba bylo siedzieć na bankach 2 lata temu do teraz albo orlen reszta to widomo o co chodzi analiza wsteczna zawsze skuteczna. Jest tu nisko jest tanio posiedze wyniki super jedę na 40 .
Daj spokój, to nowicjusz kupił po 29 i nie zarobił, bo codziennie sprzedaje i kupuje. Teraz jego koło straciło i o to chodziło, teraz boi się to przyznać. Codziennie liczy na duże wzrosty, nie wiedząc co kupił nigdy tam nie handlując, jak większość naganiaczy. Nawet nie umie udowodnić swoich tez i czytać ze zrozumieniem. Nie potrafi argumentować. Radzę słuchać mądrzejszych i podkulić ogon.
Jak ja zaczynałem przygodę z giełdą to mam przekonanie graniczące z pewnością że ty majtki nosiłeś w zebach stażysto gieldowy ,a argumentuje tym że spółka podała bardzo dobre wyniki za 2025 r i planuje .bardzo duży skup akcji własnych za bagatela 1,6 mld zeta oraz technicznie pokazała się duża formacja techniczna ORGR, z przebita linia"szyi" na 28,2 zeta , dyletancie.
Nadal szukam okazji na szybki zarobek ,najlepiej na day trader, bo na naszej szulerni długoterminowe inwestowanie nie ma sensu, no bo gdy nawet kupisz dobrą spółkę fundamentalnie, do tego nisko notowana i planujesz, trzymac kilka miesięcy , a tu trach wyskoczy ci taki oszołom od naprawiania świata, jak teraz gość w czerwonej czapeczce to masz zwalę na całym wigu ,w tym na twojej upatrzonej spółce i od razu jesteś kilka % w plecy, no to ma sens takie inwestowanie. Żartobliwie powiem przez porównanie dobrej taktyki z boksu , doskok ,przyfanzolic przeciwnikowi i odskok,