• Sklep w centrum Warszawy Autor: ~Edek [31.61.183.*]
    Ciekawe za co otwierają, taki bankrut :)))
    Może wzieli przykład z prezydenta co to z glapińskim wpadli na pomysł jak sprzedać złoto i mieć złoto.

https://www.propertynews.pl/centra-handlowe/duze-zmiany-w-g-city-w-warszawie-ccc-uruchamia-trzy-sklepy-naraz,196965.html
  • Re: Sklep w centrum Warszawy Autor: ~Krzych [87.204.23.*]
    To nie są sklepy - to są kolejne kamienie przywiązywane do szyi. W dzisiejszych czasach nie zarabia się w sklepach stacjonarnych. A już na pewno nie w centrum Warszawy.

Ich kredytodawcy wkrótce to zrozumieją
  • Re: Sklep w centrum Warszawy Autor: ~Kkk [79.162.16.*]
    W dzisiejszych czasach wszędzie się zarabia i na sklepach i w sieci. Wszystko zależy jaki sklep, jaki towar jakie ceny i jaka strona w sieci.
    Mnie zastanawia tylko dlaczego Modivo, CCC i Worldbox tak słabo się reklamują w Tv i w necie. ?
  • Re: Sklep w centrum Warszawy Autor: ~re [78.30.99.*]
    madry wyszedl glupi wchodzi. Przeciez tam nawet na czynsz nie zarobua
    Jak się nie zarabia na czynsz, to się sklepy likwiduje, a nie otwiera nowe.
  • Re: Sklep w centrum Warszawy Autor: ~Lazi [83.31.199.*]
    Panowie a wy myślicie do Daro to po zawodówce jest czy co?
    Ma chłop łeb na szyji…
    Jakoś doszedł do takiego poziomu… do którego 99% osób nei dojdzie… ma plan …
    Nikt nie mówił że kupicie akcje za 160 a. Za tydzień będą po 200 … takim sposobem by giełda nie istniała…

Nie wylewajcie tutaj żal bo płaczecie jak dziecko w przedszkolu…
  • Re: Sklep w centrum Warszawy Autor: ~TodoVaBien [89.67.188.*]
    To nie chodzi o to, ze Milek nie zna sie na biznesie. Wiadomo, ze po drodze moga byc jakies wyboje i nikt nie mowil, ze bedzie szlo do gory jak po sznurku. Mysle, ze wiekszosc osob ma do niego pretensje, ze bardzo czesto mija sie z prawda/klamie. Bo jesli mowi, ze ma dwucyfrowe lajki a potem pokazuje mocno ujemne i tlumaczt, ze poczatek kwartalu byl slaby to sam zaprzecza sobie. Takich sytuacji bylo wiele. Natomiast mysle, ze gdyby z Modivo mialoby byc cos nie tak, to nie bralby udzialu w emisji akcji po 190 zl. Przeciez on na tej emisji jest wirtualnie stratny jakies 260 mln zl, bank mu zaraz znowu margin calla zrobi. Mnie jedynie w tych spadkach wkurza to, ze po prostu nie moge usrednic bo aktualna cena wydaje sie niesamowicie atrakcyjna
  • Re: Sklep w centrum Warszawy Autor: ~Lazi [83.31.199.*]
    Ale zadaj sobie pytanie kolego czy on chce dojść do mega zysków za wyższą czy za niższą cenę?
    Czy chce skupić akcje za 140 zł jak pisał czy za 85 zł jak się inny wysypią …

Ja myślę że on tego nie traktuje jako inwestycję miesięczną tylko jako kilkuletnią inwestycję …

To jest oczywiste że akcje odbija tylko pytanie kiedy?? Czy po q1 czy 2027/2028.

Kto ma cieśnienie to sprzeda… kto nie ma poczeka i „kiedyś” zyska …
  • Re: Sklep w centrum Warszawy Autor: ~TodoVaBien [89.67.188.*]
    To prawda, ze lepiej robic skup po jak najnizszej cenie, tylko i tak nie moga skupic wiecej jak 2 mln akcji. Przy obecnym kursie i tak duzej czesci kasy by nie wykorzystali. Dla mnie ten skup to jest tez kwestia wiarygodnosci zarzadu, ktorej w moich oczach obecnie nie maja. No coz, moze do polowy maja kurs sam sie obroni, bez pomocy spolki a w polowe maja pokaza dobre wyniki i wtedy zapomnimy o takich cenach jak 90, 100 czy 120 zl
  • Re: Sklep w centrum Warszawy Autor: ~Tab [91.94.126.*]
    W ramach protestu te sklepy omijam
  • Re: Sklep w centrum Warszawy Autor: ~Móchamed [31.61.244.*]
    Byłem w tych sklepach. Poziom -1 WB. Poziom 0 eobuwie. Poziom +1 ccc. Moja pierwsza wizyta w WB. Jest kolekcja wiosenna. Sporo licencji. Kilka marek partnerskich Adidas Puma Prosto Jack&Jones 4F. Czyli z grubsza zgodnie z zapowiedziami. Oferta wzorniczo stonowana dla mnie atrakcyjna. Moim zdaniem przesadzają z pierwszymi cenami. Ale od czego są promocje?
[x]
MODIVO 0,64% 78,10 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.