Od kilku sesji widac tendencje do kumulowania akcji. Dzisiaj na koncu sesji kilkoma tysiacami akcji zanizono cene nawet oinizej minimum z cajej sesji. Przypuszczam , ze bylo tam " z w. do w. ". Sytuacja spolki jest dobra a ta cena atrakcyjna.
Dopakowalem sie przed chwilą parę kafli pxm do 50% mojego portfela a jak trakcja jeszcze siadzie to zrobię z nią porządek i dalej dokupie Mostostalu dla mnie to pewniak a trakcja no cóż loteria
przez rudego jankesa na wszystkim jest teraz loteria a szczególnie jak coś zanotowało duży wzrost popatrz n KGHM - w czyim interesie jest ta wojna i zawirowania na rynkach
Tak mi sie wydaje ale może sie mylę bo jak Tak patrzę As to niestety ale i nasz gieldowy plankton chyba sie podlaczył w dużej części do wywalania trakcji w popłochu przed dalszą zwalą. Czyli wyleszczanie w najlepsze
Dzisiaj stabilizacja ,a zawirowania będą ze względu na sytuację światową .Nie długo wyniki , Trakcja dawno nie pokazała takich przychodów jak teraz ,myślę że może być tylko lepiej -pozdro.
Już zapomniałeś fantay pod co kupowałeś trakcje to ci przypomnę pod cpk pod wyniki na wiosne pod rozwój pod nowe kontrakty pod to ze była zdolowana pod 5 10 15 no więc optymizmu trochę a nie biadolenie ze o1 będzie na minus bo wróżką gieldową to ty chyba nie jesteś
Takio optymistą byłem do czasu aż uwielbiany grzywacz nie rozpoczął wojny a to zmieniło wszystko. Choćby ceny paliw które są istotnym elementem kontraktu Teraz lepiej zabrać zabawki i czekać sam pisałeś codziennie niższe ceny
Jakbyś miał tyle co ja polimka As to ci napisze ze trochę mną zatrzęsło jak doszedł do 7.06 ale juz w porządku emocje nie wzięły góry może będzie juz lepiej i na trakcji i na pxm oby
szkoda ze tracicie spokój ale ta spółka już tak ma ja dokupiłem i spoko czekam. tak było na PKN i PMX które też trzymałem długo ale było warto chociaż też sprzedałem za wcześnie, ale nikt nie jest alfa i omega. Ważne żeby nie tracić a nie którym puszczają nerwy i sprzedają ze stratą./chyba że muszą/
Wiesz ci zło się patrzy jak wartość portfela się kurczy to pojawia się chęć do realizacji zysku lub minimalizacji strat i właśnie teraz tak się dzieje
Wojna zawirowała wszystkim dlatego
Każdy musi podejmować sam decyzje
Ja tracę spokoj ?Coś ty dałem sobie na wstrzymanie z kupowaniem bo juz nie mam za co mogę teraz siedzieć na czterech literach i sie patrzeć polimek zapakowany trakcja polsat i ccc również niech czekają na lepsze czasy co będzie to będzie ale na tych poziomach i w tej panice nawet nie zamierzam przetasować portfela chyba ze naprawdę coś mocno usiądzie to wtedy trudno wywalę to na czym jeszcze parę groszy zostanie ale panika to nie jest dobry doradca co bylo widac do po wczorajszej sesji szybciej to sie odrobi niz straci trzeba tylko poczekać
W panice i pospiechu to oni będą kupować Trakcje As teraz dopóki jest tanio to sie robi zakupy a nie po info np o wynikach czy tez końcu wojny na bliskim wschodzie kto mądry to zarobi sporo chajsu na tym ryzyku