• Allegro & pepco Autor: ~Arti [31.175.18.*]
    Tam zaczynają skup prawdziwy
    A u nas wielka dupa i opowieści z krainy Oz
  • Re: Allegro & pepco Autor: ~psikuss [185.164.141.*]
    nie dość, ze po konferencjach i opowiadaniu bajek ile to zrobi w kwartale rynek rozczarował, to ze skupem już tylko potwierdził, ze za duzo mowi ....
  • Re: Allegro & pepco Autor: ~Mat [194.233.101.*]
    Dlatego tez uciekłem i zabrałem ze sobą gigantyczną stratę. Liczyłem że ten skup cos namiesza i pociśnie szorty ale w pod koniec stycznia przestałem sie łudzić czekam na wyniki i potem wstępne w maju. Miłek musi coś pokazać w końcu
  • Re: Allegro & pepco Autor: ~Tomek [5.173.159.*]
    Prawda jest taka jak by byly dobre.wyniki zarzad by.kupowal a tu cisza wiec.za moment okaze sie ze.firma.bankrut nic nie mowi o dywidendzie bo nie ma.kasy skup brak kasy a najlepsze.jest to na drugie mam marza po prostu oszukal malych inwestorow
  • Re: Allegro & pepco Autor: ~TodoVaBien [89.67.188.*]
    I im od podjecia uchwaly do rozpoczecia skupu nie mina miesiace tylko pewnie tygodnie. Ja teraz uwazam, ze nie bedzie skupu, tylko 30 kwietnia w raporcie rocznym bedzie rekomendacja zarzadu co do wyplaty dywidendy. Zysk netto wyjdzie pewnie jakies 250 mln za caly rok co daje ok 3,24 zl na akcje. Wyplacone z tego zostanie ok 40% zysku czyli ok 1,30 zl na akcje. Dla nas to nic, ale Milkowi wystarczt na splate odsetek od kredytu. I pewnie dlatego skupu nie ma. Bo trzeba wybrac albo dywidenda albo skup a Milek bardziej pewnie potrzebuje dywidendy
  • Re: Allegro & pepco Autor: ~123456 [193.28.84.*]
    Dnia 2026-03-11 o godz. 21:53 ~Arti napisał(a):
    > Tam zaczynają skup prawdziwy
    > > A u nas wielka dupa i opowieści z krainy Oz

a wiesz po ilu latach w pepco zaczął sie skup?

.Po 3 latach od pierwszej uchwaly,....ktora wygasla.

czy naprawde o pepco chciales napisać i dac tutaj jako wzór skupu dla Modivo?:)
[x]
MODIVO -0,90% 79,60 2026-05-29 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.