Zeby odkopywać stare wątki, w ktorych ktos pisze o nadchodzących wzrostach ? Wzrostow nie było, ale przypuszczalnie będą - tu nikt nie sprzedaje.
Czemu to ma słuzyc ? Nie wiem.
Zakladam, ze pokazaniu jak to ci piszacy sie mylili i nie nalezy im ufać.
Czarna, zrozum, ze tu sa ludzie, ktorzy pisza prawde (wiesz co to ?) i moga sie pomylić. Co nie znaczy, ze sprzedadza ci akcje :)))
Takze krec tym forum dalej, ale chleba z tego nie bedzie.
Hahaha, ty bedziesz mial przyszlosc marna, jak juz bedzie po 20, nie mowiac o 40 zl.
Tu nikt nie popelnil bledu, kto akcji nie sprzedal na tych poziomach.
Jacus, jakie to ma znaczenie ?
Dokupuję, to juz ostatnie podrygi na tych poziomach.
Im dluzej to trwa, tym lepiej. To gra o gruuuba kasę, ktora wak na szorciku skurczy sie jak penis w Baltyku
Ja wcale nie manipuluję i wcale nie jestem coraz bardziej zdesperowany, próbując rozpaczliwie zbijać kurs na zlecenie... To potwarz! Jestem geniuszem analizy RSI i miliarderem, który tworzy setki postów nie po to, żeby manipulować, ale z dobroci serca, czystej chęci wykonania dobrego uczynku :)))))
Nowicjusz, wszystko wskazuje że ten "czarny944" jest pracownikiem porralu i jako admin steruje, manipuluje, informacjiami tu zamieszczonymi, aby wpływać na cenę akcji tej Spółki. Dzięki temu w kółko zarabia na tej manipulacji.
Dnia 2026-03-11 o godz. 19:31 ~Stary_Nowicjusz napisał(a): > Wzrostow nie było, ale przypuszczalnie będą - tu nikt nie sprzedaje. > > ================ nikt nie sprzedaje ? a te 14 M w ostatnie 3,5 miesiąca to co było ?
Dlaczego prezes KNF jest bezczynny, sprzyja manipulatorom??? Zatem można uważać że Polska sprzyja oszustom, przestępcom. Zatem nie ma morlanego obowiązku bronić takiego kraju.