• Pytanie Autor: ~Jakub [217.97.112.*]
    Czy kurs jeszcze wróci na północ?dziś zamknięcie na 8 zł znów spadek ehhhh
  • Re: Pytanie Autor: ~Dno [94.251.165.*]
    Bezdennie denne akcyjki
  • Re: Pytanie Autor: ~Gpr [31.61.248.*]
    Oczywiście że wróci, ciągle nie będzie spadał. Myślę, że od 7,4x zacznie odbijać. Głowa do góry będzie dobrze.
  • Re: Pytanie Autor: ~Jakub [217.97.112.*]
    Oby dobrze by było za chwilę wejdzie w wig40 oby ruszyło ta wojna niepotrzebna
  • Re: Pytanie Autor: ~Frezer [89.174.25.*]
    Dokupić. Czekać.
  • Re: Pytanie Autor: ~Szerszen [213.108.159.*]
    Jakub ty wogole patrzysz na kurs innych spolek notowania na innych giełdach czynniki zewnętrzne czy kupiłeś polimex wczoraj i juz dzisiaj chcesz żeby był zarobek jak tak to sprzedaj papier i sie nie męcz i nie męcz innych tym swoim płaczem albo zaczekaj to zarobisz albo stracisz taka to jest gielda tutaj to jesteś pewny swoich włożonych pieniędzy tylko jak nic nie zaryzykujesz czyli nic nie kupisz i nic nie sprzedaz jak chcesz lamentowac to pędź pod kościół i upatrz sobie pogrzeb może cie wezmą na stypę
    Jestem od 6 zł nie mam tylko polimex ale grzecznie pytam a nie płacze co będzie dalej chciałbym znać zdanie innych a nie płacze
  • Re: Pytanie Autor: ~Leon [79.163.192.*]
    Powiem jeszcze bardziej przewrotnie :) Zorganizuj własną stypę, po co mają bez ciebie obiad jeść, wódkę pić lub kompot.
    Zmniejsz ryzyko do zera, że będą się bawić bez ciebie.. A miejsce na cmentarzu już masz wykupione? wypatrzone? śliczne ?
    A tak w ogóle czy chcesz być najbogatszy wśród leżących obok ?
    Takie właśnie jest życie - śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową, lekarstwa nie ma ;)
    Więc albo się bawisz i z niego korzystasz, albo malkontentujesz i psujesz humor wszystkim którzy cię otaczają, plus tym których nie znasz bo wypisujesz farmazony na forum, a to ktoś czyta niekoniecznie z twojego otoczenia.
    Daj se na luz. Ciesz się życiem. Nie przytłaczaj się żadną spółką z GPW lub światowych. Lepiej pomaluj pnie drzewek żeby zabezpieczyć przed słońcem - ja już to zrobiłem ;)
    Powodzenia i pozdrawiam :)
    Malkontentom mówimy NIE !! :D
    Eee lepiej nie było pytać
    Brawo Leon
    Dlaczego Leon wziął drabinę do sklepu?
    – Bo ceny były z kosmosu, a on chciał sięgnąć po niższe.
    Dlaczego Jakub pisze o polimex? Bo chcial miec wreszcie na czymś zarobek. A dlaczego placze ?Bo go nie stać na tak dobra spolkę xd
  • Re: Pytanie Autor: kazar [84.40.156.*]
    Brakuję mi takiego wątku: Co wy robicie? Czemu sprzedajecie? Wystawiać po 20 zł, by bank akcji nie podbierał. Gdzie znikł ten zapał? Co się stało, że jest promocja 20%od górki i nikt nie chce akcji po 8 zł? Czy AT na 7,90 jutro wytrzyma? Tego dowiemy się w następnym odcinku Mody na sukces :)
  • Re: Pytanie Autor: ~Aero [37.47.98.*]
    na razie to jest korekta A-B-C. Jeśli mamy wejść do mWIG40 to fundusze musze zebrac zgodnie z regułą 1-1,5% kapitalizacji wartości akcji. Statystycznie spółki po wejściu do mWIG40 urosły o 40-50%. Trump już kończy wojnę w Iranie (ale Iran na pewno nie kończy wojny). Co będzie dalej? nie jednen kryzys był .. świat nie lubi pustki ...
  • Re: Pytanie Autor: ~Spinozaur [83.151.37.*]
    Brawo Aero
  • Jakub, jeśli Twoja strategia inwestycyjna polega Autor: ~polimex [46.205.198.*]
    na pytaniu forum, czy kurs „wróci na północ”, to nic dziwnego, że każde zamknięcie na czerwono wygląda jak koniec świata. Rynek nie działa jak GPS nie ma przycisku „wróć na północ”.
    Zamiast wzdychać nad 8 zł, może warto spojrzeć na fundamenty, kontrakty i cykl branży, a nie na to, czy świeczka akurat jest zielona czy czerwona. Bo jeśli decyzje inwestycyjne opierasz na „ehhhh”, to wykres będzie Cię męczył jeszcze długo.
  • Re: Jakub, jeśli Twoja strategia inwestycyjna polega Autor: ~Andy [91.94.21.*]
    Dobra dobra, fundamenty fundamentami, ale technicznie jesteśmy na wsparciu technicznym średnio terminowym 3 miesięcznym tj.8 zeta. Osobiście uważa, że to wsparcie pęknie i trzeba szukać niższego wsparcia na 7,53 zeta, tym bardziej że wojenka gościa w czerwonej czapeczce ,światowego gołąbka pokoju tak szybko nie skończy się
  • Re: Jakub, jeśli Twoja strategia inwestycyjna polega Autor: gall333 [217.171.52.*]
    Dnia 2026-03-12 o godz. 06:57 ~Andy napisał(a):
    > Dobra dobra, fundamenty fundamentami, ale technicznie jesteśmy na wsparciu technicznym średnio terminowym 3 miesięcznym tj.8 zeta. Osobiście uważa, że to wsparcie pęknie i trzeba szukać niższego wsparcia na 7,53 zeta, tym bardziej że wojenka gościa w czerwonej czapeczce ,światowego gołąbka pokoju tak szybko nie skończy się

O tym wsparciu 3 miesięcznym mówiłeś dwa tygodnie temu. Czas nie stoi w miejscu.
  • Re: Jakub, jeśli Twoja strategia inwestycyjna polega Autor: ~Andy [91.94.21.*]
    No właśnie dużo wcześniej pisałem o tym wsparciu i kurs doszedł do tej ceny,czyli prognoza była dobra, teraz jak piszesz czas nie stoliki w miejscu ,więc czas na nową analizę techniczną, co powyżej napisałem
[x]
POLIMEXMS -4,27% 8,30 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.