• jak tam wzrosty Autor: ~Zeus [37.30.42.*]
    ptysie...
    2 garby sie zrobiły na 4H - 3 marca HH i teraz jak widze okiem będzie circa 18,50 i dalsze zrzuty...
    prezydent ustawy nie podpisze kurs zlata a kto zarobił ;) (huehue lubie te wasze końskie rżenia w tym momencie) temu konto bogatsze - będzie za 10 dni zapewne komentarz rządu i w smieci projekt "zero safe", a kasa z pozyczek i tak przez rząd pójdzie - i znowu wzrosty będą ;)
    ot takie strategie s eobmyslam i możliwe że dzisiaj właśnie młotek spadkowy obwieści głebokie bul bul ...
    Raen vel Virtus tez chyba bulgnie bo mało chętnych choć kurs bajeczny ;)

• Re: jak tam wzrosty Autor: ~Mroczny [46.238.100.*]
    Jak tam twój one more level? Sprzedałeś virtus za 80 groszy, żeby tam kupić pakiet
  • Re: jak tam wzrosty Autor: ~Zeus [37.30.42.*]
    widzis zmroczny tu sami bulionerzy i sukcesorzy Buffeta - nie każde słowo jest tutaj złote awiekszość informacji to trolodajki. Nie ukrywam że tez sobie dworuje bo zarabiam kase jak inni ale po wysypie troli wzrostowych lub spadziowych można z grubsza prognozowac co idzie - wyż czy niż.
    Co ja z raenem zrobiłem i jakie realne zarobki z tego mam to tylko mój portfel wie (i ostatecznie raczej grubszy niż chudszy) a co do Stonki OML-a Munara Miedniczek czy innych spółeczek ktorych rozgrywanie dzienne czy miesięczne czy nawet roczne idzie to tym bardziej mój banan a nie twój - bo jak wspomniałem tu sami bulionerzy więc nie zaniżam poziomu - tez jestem bulionerem ;)
  • Re: jak tam wzrosty Autor: nignog [188.146.163.*]
    Deja Vu mocno. Idę po popcorn kopciuszku ty mój.
  • Re: jak tam wzrosty Autor: ~Ihaaaaa [83.7.202.*]
    Sreus pilnuj swojej kasy.
[x]
NIEWIADOW -0,78% 19,00 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.