• Obrót Autor: ~TwójWeekend [77.222.253.*]
    Mocarne obroty na gniocie. Jestem pod wrażeniem.
  • Re: Obrót Autor: rcicho [87.248.65.*]
    Skończyła się podaż ale popytu jeszcze nie widać. Na pewno jest duże zniechęcenie do tych akcji.
  • Re: Obrót Autor: ~Kol [46.113.10.*]
    Animator włączył się do gry. Rano przysnął, ale powinien przed zamknięciem niżej zjechać.
  • Re: Obrót Autor: ~Luj [31.0.68.*]
    Nie widać żeby podaż się skończyła
  • Re: Obrót Autor: ~Fred [84.40.218.*]
    Nie możesz tworzyć wątków bo nie masz akcji tej spółki!
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.222.253.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Obrót Autor: ~Kol [5.173.175.*]
    Naudy, czyli kolejny marny co widać po wpisach z ciebie troll. Rozumiem, że aspirujesz to jakiejś większej roli już naganiania na NC, ale póki co poziom luja. Żadnej wiedzy i żadnych przydatnych informacji tylko krzyk rozpaczy.
  • Re: Obrót Autor: ~TwójWeekend [77.222.253.*]
    Jeśli myślisz że podzielę się wiedzą to jesteś w błędzie. To kosztuje synku.
  • Re: Obrót Autor: ~Kol [5.173.28.*]
    Dzięki tatku. Wiem, wiem wiedza kosztuje, a każdy, kto siedzi na NC ma ogromną wiedzę.
    I tego się trzymaj. Może mam wiedzę ale mam też jaja którym niektórym brakuje. I pozdrawiam luja który ma jaja jak majk tajson i leje wszystkich pretendentów krótkim hakiem hehe
  • Re: Obrót Autor: ~Kol [94.254.170.*]
    Wszyscy macie jaja i wiedzę którą zaprowadziła was do zarabiania naganianiem na forum bankiera. Żeby się przyznać do takiej roboty faktycznie trzeba mieć jaja, ale co do wiedzy na temat spółki masz taką jak Luj, czyli żadnej, ale tłumacz sobie, że wiesz, ale nie powiesz, będzie ci łatwiej zamieszczać te brednie tatku.
    Ok możesz mnie nazywać tatkiem. Nie mam a tym problemu. Nie ty jeden. Natomiast synku myślisz że tekstami na bankierze zarabiam na rodzinę to musisz mieć wewnętrzny problem.jak to było z tymi nożycami przypomnij?
  • Re: Obrót Autor: ~Kol [5.173.178.*]
    Jak ty mi teraz zaimponowałaś, znasz nawet takie powodzenia, to pewnie ta wiedza, o której pisałeś. Gratuluję, ale teraz do brzegu. Nie ty pierwszy i nie ostatni zamieszczasz wpisy na forum, z których jedyne, co wynika to problemy z emocjami i próba wpływania na decyzje innych, zamieszczając prymitywne wpisy na temat tej spółki, ale oni przynajmniej robią to i nie próbują udawać, że posiadaj jakoś wiedzę o spółce jak ty to próbowałeś zrobić, a więc odpuść sobie te marne próby i rób to za co bierzesz kasę. Ja akcje mam i nawet na tym forum napisałem, z jaką średnią, ale nie robię z siebie wszechwiedzącego inwestora, który wie, co się tu wydarzy, bo nikt tego nie wie. Kombinuj dalej, może jakieś powiedzonko na lepszy sen przyjdzie ci do głowy.
  • Re: Obrót Autor: ~quest [87.101.44.*]
    Kol najlepsze rozwiązanie przestać z nimi gadac .... tyle w temacie :)
  • Re: Obrót Autor: ~Kol [5.173.28.*]
    Quest masz rację, ale mam 50 lat jestem na emeryturze i jakaś pewnie niezdrowa ciekawość nie daje mi spokoju, czym oni się kierują. Ja w życiu, a już na pewno w pracy nie spotkałem tylu kłamców i krętaczy manipulantów, ile na tym forum przez te kilka lat. To wszystko pewnie przez poczucie bezkarności, komu będzie się chciało uganiać za jakimiś pseudo wizjonerami pokoju Jackowskiemu, ale ta chęć oszukania drugiego człowieka jest tu po prostu ogromna. Faktycznie lepiej dać sobie spokój, bo szkoda czasu, choć mam go dużo warto go lepiej spożytkować. Trzymaj się.
    Kol. Jesteś emerytowanym milicjantem ? W jakiej pracy spotkałeś kłesta? Wakacje na wyspie? No no nie masz już czasu . Znasz Andrzeja?
[x]
HUBTECH 1,30% 0,23 2026-03-13 16:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.