Pamiętacie 3 zł ? Ja kupiłem po 10 sprzedałem po 5 odebrałam po 3 tak że może dziać się wszystko. Kto ma słabe nerwy lepiej niech odda odpocznie psychicznie i odkupi taniej.
Powaznie? A kto mnie pytal o zdanie? Wymien 1 osobe. Pisze o tym, co sam robie. Ty, innym, piszesz, co, rzekomo bedzie. W sumie masz racje. Wysle twoje i moje posty do knf i poprosze o sprawdzenie potencjalnej manipulacji na forum. No, to bedziemy sobie czekac. Aha, kultury sie naucz.
To jeszcze nie wysłałeś? :D Tyle czasu minęło i dalej wysyłasz, że kupiłeś akcje za bańkę i już jej nie masz? :D Dobrze, zobaczymy :DDD Jak tam uśrednianianie wczorajsze? Po ile kupowałeś i ludzi wkręcałeś na forum? :D
PS. O atomie w strategii PGE mówią na Polityce Insight. Wiem, nie wiesz co to jest i nie stać Cię na subskrypcję wielki milionerze ze sprzedanym spadkiem po babci xDDDD
Informuję Cię, że te dwa wpisy trafią dzisiaj na policję. Mam uzasadnione prawo do obawy o własne bezpieczeństwo. Policja zajmie się tym jakie to "metodyczne" działania przeprowadzisz wobec mojego życia prywatnego. :D
Już się boisz bo zdałeś sobie sprawę, że przekroczyłeś granicę? Już nie Kozaczysz? Co chciałeś? Wystraszyć mnie żebym nie mógł pisać prawdy, że kurs akcji spada?
Ja, czekam cierpliwie, forumowy kozaku. Widac masz braki nie tylko z ekonomii ale i prawne. Jeszcze nie zglisiles? Zamiast pisac na forum, idz zglos. Aha, i doksztalc sie z KK. Bawisz mnie mega.
Na koniec, PL, ci tylko wyjasnie roznice. Manipulacje bada knf i na podstawie ip dochodzi od bankiera danych delikwenta. Art. 190 kk ma zastosowanie w sytuacji, gdy ta osoba jest ci znana (vide Owsiak), i istnieje, a nie jakis nick anonimowy. To tak ja bym ci napisal, ze cie pojade z 212 kk. Sam bym sie z tego usmial. Knf jest realny, 190 kk to twoj kompleks. I na tym koniec z mojej strony.
Dobrze Brązowoporty. Niech bada KNF te manipulacje, że PGE spadło z 10zł na 9,28 :DDDD
Też Ci coś wyjaśnię cwaniaczku. Nie wiem, kto się kryje za Twoim nickiem i nie mam pewności, że mnie nie znasz lub nie masz możliwości dojścia po IP kim jestem bo przykładowo możesz pracować dla operatora sieci. Może ja też jestem osobą publiczną i mam prawo się obawiać? Pisząc o moim życiu prywatnym musisz mieć o mnie jakąkolwiek wiedzę lub po prostu kitowałeś. No, ale spoko. To ustali policja :)
KNF ustala dane po IP, ale policja to nie ustala po IP w momencie, gdy grozisz zniszczeniem mojego życia prywatnego xD
Nie wiem kim jesteś i nie mam pewności, że mnie nie znasz lub przykładowo nie pracujesz dla operatora sieci. Zresztą ja też mogę być osobą publiczną lub taką, która gdzieś publiczną
Na poziomie forum skonczylem z toba dyskusje. to forum o pge, nie o leczeniu twoich zaburzen. i to konczy dla mnie ten temat. reszta bedzie miala swoj ciag dalszy, jak to napisales.
Informuję Cię, że te dwa wpisy trafią dzisiaj po południu na policję. Mam uzasadnione powody żeby obawiać się o własne bezpieczeństwo. Policja przepyta Cię jakie to metodyczne działania przeprowadzisz w odniesieniu do mojego życia prywatnego. :D
Informuję Cię w takim razie, że sprawa dzisiaj trafi do odpowiednich służb. Przekroczyłeś granicę. Mam uzasadnione powody do obawy o własne bezpieczeństwo w tym momencie. Służby wyjaśnią jakie to metodyczne metody chcesz przeprowadzić wobec mnie i mojego życia prywatnego jak sam napisałeś.
Nie chce Ci nic sugerować, ale w czerwcu aktualizacja strategii. Chodzą słuchy, że atom mają do niej wpisać. Ty taki wielki "inwestor" jesteś i nawet nie wiesz co się na rynku dzieje, jak Ci bankier tego nie napisze na głównej stronie. :D
Paniska orezesowo, dyrektorskie w prywatnym sektorze stołka by nie znalazłyi,ale na państwowym hulaj dusza piekła nie ma .Pożyczacie już, tylko konkretne aby ładny odpis zrobić.Chłopaki czempioniaki