przez ostatnie 4 lata, predykcje Jo odnośnie kursu i oczekiwanych poziomów, które były poparte jego słynnymi wykresami jakie tu wklejał, do tej pory się nie zrealizowały . . . Może ten najnowszy i bardzo ciekawy wykres potencjalnego oRGR tą statystykę poprawi . . . ps. Lubię się koncentrować na faktach . . .
Więc mamy takie zestawienie:
1. Black - mocne sprzedaj przy 13.24 zł/akcja (póki co 10 % w drugą stronę)
2. Transek - Wielka Piąta Fala do 0 zł albo niżej.
3. Jo - ORGR
4. Baba - wiadro
Dnia 2026-03-11 o godz. 09:49 ~BabaWanga napisał(a): > Więc mamy takie zestawienie: > > 1. Black - mocne sprzedaj przy 13.24 zł/akcja (póki co 10 % w drugą stronę) ===============================
a ja tylko dodam od siebie, ze mimo, ze mialem nie kupować już od jakiegoś czasu, to kupiłem w grudniu w okolicach 12 pln, a niedawno 13 z haczykiem i nie żaluję.
a jacuś niech pozycza i wystawia dalej za grosze.
zobaczymy, po ile bedzie przed wyborami :)))))))) i mozna czekac kilka lat, zeby sie doczekac - to głownie na tym polega.
88% tym razem ? cholera, niesłychana precyzja jak na temat tak mało precyzyjny.
wszystko ma słuzyc jednemu - straszeniu i obniżce kursu. Wiadomo ze Jacus ma prawie 200k akcji do oddania i dopozycza. walczysz czarna, ale intelektualnie jesteś bardzo mierna, a strachliwych tutaj już nie ma
pozostali raczej twardzi zawodnicy, takze wystawiasz sie tylko na posmiewisko
Ja nigdy nie manipuluję, to wszystko to czysty przypadek! Zupełnym przypadkiem piszę akurat o negatywnych sprawach, tak się zdarza. Robię to z altruizmu i troski o portfele... przynajmniej niektóre :)))