Jak dla mnie bajka. może być za 20-30 lat. Na dzień dzisiejszy nie potrzebuje gotówki ze sprzedaży akcji Gobarto. Niech leżą i wegetują, a jak nic nie wyjdzie, to i tak będę miał za co żyć. Ale chyba "PAN Marek" umoczony i będzie brakowało na wakacje ULTRA, ALL..... :) Stąd taka aktywność.
O w końcu odezwał się iii( kolega się jąkał i mówił iii ale to nie ty) jeden z wybitnych analityków ten od i za 20 a może 30 lat po 360. Aktywność moja wynika z aktualnie większej ilości wolnego czasu. Strasznie się troszczycie jeden że nie mam akcji drugi że umoczyłem. Tak umoczę iii jak spadną poniżej 8
Wystaw jutro na sprzedaż swój pakiecik po 500pln, zobaczymy czym dysponujesz i ile stracisz jak bedzie po 8pln. Dość mądrzenia się, "Jaja na stół!". Proste ale jaki odbiorca - taki nadawca treści.
Jutro chętnie wszyscy sprawdzą arkusz zleceń z Twoim pakietem akcji wystawionym na sprzedaż po 500. Tak na przyszłość, nie pakuj całej kasy do jednego wora, bo nie wiesz kiedy z niego wyciągniesz kasę będąc na dużym + Miłego wieczoru H.C. Andersenie
Wiesz twoj wpis świadczy jak jesteś odklejony , nie chce tu używać gorszych określeń. Ile kupiłeś ostatnio? jak kupiłem dokladnie 280 tydzięń temu bo więcej nie weszło. Sprawdż moje ostatnie wpisy a potem rzucaj bzdurne oskarżenia fagasie!