• Dyw Autor: ~Sas [185.235.206.*]
    Ile dywidendy w tym roku?
  • Re: Dyw Autor: ~Musa [31.0.83.*]
    Dobre pytanie. Mam nadzieję, że będzie. Dowiemy się w swoim czasie, może walne będzie po publikacji wyników za 2025...
  • Re: Dyw Autor: ~Andy [91.94.21.*]
    Ale , czego ta dywidenda. Wyniki roczne będą słabe, tylko jakas spekulacja może, że Czarnecki wygra sprawę w sądzie to będzie większa kasa. Na razie oscylacja góra dół między 0,56 zeta , a 0,58 zeta i kolarzowanie na tych kolejnych rundach od startu na 0,56 zeta do mety na 0,58 zeta
  • Re: Dyw Autor: ~Kate [31.61.184.*]
    Tak niezrozumiala ta dywidenda jak akcje mirbudu.
  • Re: Dyw Autor: ~Kate [31.61.179.*]
    Dłuży się ten czas do tego procesu.
    Ale nadzieja też się rozciąga:)
  • Re: Dyw Autor: ~RRRrrr [77.222.245.*]
    Dobra rada.Kup to co masz kupić i o tym zapomnij.Za rok może dwa coś bedzie wiadomo.Siedzieć tu i liczyć na szybkie rozwikłanie sprawy i patrzec co chwile w mojej opinii kompletnie bez sensu bo gra idzie o miliardy a takich rzeczy z tygodnia na tydzień się nie załatwia.Wiem że nacjonalizacja bankow miała miejsce juz dawno ale na dobrą sprawę mniej więcej od pół roku tutaj coś dopiero się ruszyło.Dzieci z solorzem o polsat prawie poltora roku się sadzili w lichtenstainie a tu jest polska wszystko opieszale i politycznie.Zakop i zapomnij.Jak będzie pozytywnie napewno dowiesz się z mediów a kurs juz bedzie dużo wyżej i nie spadnie więc bedziesz miał czas na sprzedaz.
[x]
GETIN -0,61% 0,49 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.