Mocna jestes czarna - naprawdę :)
Wypieranie sie klamstw nawet mozna zrozumiec. Ale oczernianie kogos, ze wytyka ci marna manipulację i klamstwa to juz styl typowo polityczny. Taki trump czy np kaczynski
Blaki serce, uważasz że Twój poziom kochany jest tak wysoki żeby oceniać poziom innych. Ciocia poznała takich jak Ty. Przedstawiasz sobą najgorsze cechy jakie może mieć dorosły mężczyzna. Chociaż nazywam się dzidzia, chyba już wiesz dlaczego. Jo to fajny chłopak. Transek też kiedyś taki był jak nie zaczął kręcić mój falasterek.
Baba Ty nawet nie kumasz na czym polega Rodo, to nie ja bede na ciebie wystawial nakazy zaplaty. Nie potrzebuje Twojej kancelarii do uszczuplenia twojego portfelika.
Baba na podstawie art Kodeks cywilny – art. 23 i 24 (ochrona dóbr osobistych) nakazuje Ci usuniecie tego wpisu i przeprosin. Jeżeli tego nie zrobisz w ciągu 30min zaczynam działać.
Jest nieco "kopnięta" przy tym pocieszna. Marek z Transkiem w niedźwiedzim obozie. Niestety technicznie wygląda to, ze mają rację. Moja średnia 12.2. Widziałem wtedy okazję, dziś już wiem, że to błąd