Tylko po co płacić ponad 9 zł jak będzie po 6 zł a może kiedyś będzie po 26 zł . Od pory emisji spółka powinna kosztować ok 30-50 zł a jest jak jest , padaka i tyle.
Tak dziala, ech, ze nic nie macie i nic nie bedziecie mieli. Karma wraca do takich jak wy uwierz mi. Ty, ech i PL bedziecie wiecznymi gol asami. To moja przepowiednia.
Jak umiesz przepowiadać , to jestem ciekaw kiedy wojna sie skończy w Iranie ale nie jestem pewny czy to będzie czas na inwestycje . Możliwe będzie spowolnieienie gospodarcze i jeszcze odpływ kapitału zachodniego a to potrwa miesiące albo lata , wtedy wig może zanurkować . Ja sprzedałem z 4% stratą i nie zamierzam się teraz wbijać w giełdę bo można zostać z połową kasy optymistycznie patrząc .
Teraz to nikt nic nie wie , taka prawda . Trzeba czekać na rozwój wydarzeń . Pomarańczowy i Nataniachu zadecydowali o świecie a to dwaj odklejeni ludzie .
Ciekawe, PL, ze nasz 0 akcji. Taki wizjoner pd 5 lat i golas. Fenomen. Przestales liczyc moje strary? Aha, sprzedajac po 11,20 kupilem po 10,28. Czy to jest taniej czy drozej? Ty jestes typ "analiza wsteczna zawsze skuteczna". Tak maja cieniasy golasy.