Daszek gdzie twój komunikat chyba czas sie pogodzić z porażką i przestać pisać o jakiś komunikat ach bo ich nie ma a jak sa to i tan zasypują kolarze wzrost
Dnia 2026-03-11 o godz. 20:06 ~Robek napisał(a): > Kolego, to nie kolaże sprzedają, chyba że że stratą. Kolega Daszek lukruje rzeczywistość, ale cóż każdy widzi co chce widzieć.
Robek tu nie ma co lukrować, a trzeba korzystać z okazji, że desperat jeden z drugim nie wytrzymuje ciśnienia i skraca pozycje. Kto miał sprzedać, to już dawno sprzedał, w tej chwili sprzedaż idzie u kogoś ze stratą. System MACS, to dopiero początek, posłuchaj uważnie jeszcze raz podcastu ze szczególnym uwzględnieniem końcówki drugiej cześci.
Dnia 2026-03-11 o godz. 19:55 ~Zeus napisał(a): > Daszek gdzie twój komunikat chyba czas sie pogodzić z porażką i przestać pisać o jakiś komunikat ach bo ich nie ma a jak sa to i tan zasypują kolarze wzrost
Zeus wczytaj się jeszcze raz w to co napisałem "W najblższym czasie liczę na sensowny komunikat z kierunku wschodniego" Nie pisałem dziś, jutro. To, że się coś wydarzy, jutro, pojutrze, czy w poniedziałek o tym jestem przekonany...Spokoju życzę..
Daszek wie że dzwoni ale nie wie w którym kościele.A tak na poważnie to nowy biznes ,to nie wziął i pstryknął.To wymaga wielu zabiegów i wiarygodności i planu.Czas pokaże czy zmarnowaliśmy tu czas i pieniądze.Jak zawsze pozdrawiam.
Kolego,ja mam na to specjalne określenie,ale nie wypada go tutaj cytować.W pewnym sensie oni nadają obrotom pewnego kolorytu.Wiekszosc dzięki takim zabiegom traci,ale taka giełda, ktoś musi stracić,by zarobić mógł ktoś.Tym optymistycznym akcentem pozdrawiam.
Dnia 2026-03-11 o godz. 20:16 ~daszek napisał(a): > Dnia 2026-03-11 o godz. 19:55 ~Zeus napisał(a): > > Daszek gdzie twój komunikat chyba czas sie pogodzić z porażką i przestać pisać o jakiś komunikat ach bo ich nie ma a jak sa to i tan zasypują kolarze wzrost > > Zeus wczytaj się jeszcze raz w to co napisałem "W najblższym czasie liczę na sensowny komunikat z kierunku wschodniego" > Nie pisałem dziś, jutro. To, że się coś wydarzy, jutro, pojutrze, czy w poniedziałek o tym jestem przekonany...Spokoju życzę.. >
Nie wiem, co tu się odwaliło, że temat/ komunikat z kierunku wschodniego został " przejęty" przez MBF ( dziśiejszy komunikat), być może coś w temacie współpracy technologicznej między tymi dwoma podmiotami, doszło do jakiegoś porozumienia.. Hmmm
Ponownie więcej pytań niż odpowiedzi.Nie chcę się w tej materii wypowiadać,bo mogłoby to wybrzmieć negatywnie,a tego nie chcemy robić naszej perełce wspaniałej.Pozdrawiam.