• Koniec Autor: ~olo [37.47.88.*]
    nawet małej premii małym nie dał
  • Re: Koniec Autor: ~dziadek [79.184.227.*]
    Pozwolę sobie potraktować ten wątek jako pożegnalny.
    Było mi miło z Wami pogadać.
    Dziękuję i do zobaczenia gdzieś tam.
    Dla mnie osobiście to była 3 nauka z podobnym przebiegiem wydarzeń. Przedtem były BIPROMET (wyciskającym za grosiki był KGHM) i ZPUE (tu tę rolę pełnił klan Wypychewiczów - ich KORONEA).
    Byłem jeszcze kiedyś akcjonariuszem FASING gdzie od lat Biki chcą zrobić to samo, ja po wielu latach straciłem wiarę i wycisnąłem się sam - wyszedłem na zero, uwzgl inflację na "-".
    Widocznie jakoś tak wybieram spółki. I skoro są z rynku tak "na wyrwę" zabierane to faktycznie są wartościowe.
    Tu zakładałem że fundusze coś mogą.
    Nie mogą.
    W tym świecie jesteś sam i walczysz z wszystkimi.
    Jeszcze raz - dziękuję.
  • Re: Koniec Autor: ~Nimozja [109.197.172.*]
    Ja po tej lekcji z Grenevia już nigdy niezainwestuje w prywatne spółki,firmy milionerów,bo to są krwiopijcy.Ostatnio też ucieklam z Erbudu,to samo firma rodzinna i cały czas w dół mimo potężnych umów na budowy.Kupie tylko z segmentu wig20.Takie firmy zlodziejskie zatrudniają trolli,którzy potrafią tak zbalamucic akcjonariuszy,by osiągnąć swoj cel, a instytucje powołane do kontroli w takich spółkach jak KNF w ogóle nie reagują.
  • Re: Koniec Autor: ~lxx [46.134.7.*]
    a ja życzę im jak najlepiej, niech się udławią tymi akcjami...sprzedane wcześniej i nigdy więcej inwestycji tak gdzie będą zarządzający tutaj
  • Re: Koniec Autor: ~Dzi [83.8.229.*]
    Świat jest na tyle duży, aby zabezpieczyć potrzeby wszystkich, ale zawsze będzie za mały aby zaspokoić chciwą jednostkę....
[x]
GRENEVIA 0,00% 3,27 2026-03-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.