• Wszystko rosnie dzis- A TU NiE! Autor: ~NieSądzę [109.231.32.*]
    Przypadek
  • Re: Wszystko rosnie dzis- A TU NiE! Autor: ~ABC [37.31.24.*]
    No dokladnie, csly portfel rosnie tylko her w dol hehe
  • Re: Wszystko rosnie dzis- A TU NiE! Autor: ~Planki [46.112.92.*]
    Do 18tego jeszcze daleko dla mnie moglo by troszke spaść jeszcze
  • Re: Wszystko rosnie dzis- A TU NiE! Autor: ~Spok [46.170.12.*]
    Nieee Planki, niech już to wyjdzie na te 2,00 czy 2,50... ile można... Tu się każdy dusi o te 1,75 do 1,85 ale to musi ruszyć
  • Re: Wszystko rosnie dzis- A TU NiE! Autor: ~Ijuras [91.94.97.*]
    Dla ciebie?
  • Re: Wszystko rosnie dzis- A TU NiE! Autor: ~Planki [46.112.92.*]
    Nie powiem że mnie to nie irytuje. Mało informacji ostatnio z ich strony. Ivh posty na Tik Tok i facebooku to monotonia i brak pomysłu na siebie. Masz racje z tym kursem 2.50 to juz dawało by jakaś nadzieje a lipa a pozatym ile to mozna dobierać bez informacji.
  • Re: Wszystko rosnie dzis- A TU NiE! Autor: ~habib [89.79.131.*]
    zastanawiam się czy się nie wpakowałem w kolejny InventionMed

AI nie widzi jakiegoś wielkiego potencjału tej spółki w tym miesiącu, a to może oznaczać, ze cudowne wyniki nie będą tak różowe jak lakier do paznokci od pani prezes

Najbardziej prawdopodobny (główna prognoza): 1,70–2,10 zł
    Bez silnego newsa/katalizatora pozostanie w konsolidacji 1,80–2,00 zł. Trend spadkowy z ostatnich tygodni raczej się utrzyma lub spłaszczy. Średnia z ostatnich miesięcy + obecna słaba płynność → raczej bliżej dolnej połowy tego zakresu (ok. 1,80–1,95 zł na koniec marca).Optymistyczny (jeśli pojawi się news): 2,30–2,80 zł (czyli też bez fajerwerków)
    Np. konkretne kontrakty kosmetyczne (nowa marka 8belle), sprzedaż grafenu, wyniki Q4 2025 lepsze od oczekiwań, wykup pakietu itp.
    Pesymistyczny: poniżej 1,60 zł

Czyli bez szału - nikt tego nie kupuje ostatnio, nawet zarząd... no nie wygląda to optymistycznie.

Niby wszystko się zgadza - jest rynek na produkt, jest zespół, jest produkt... i co nie można sprzedać nawet półproduktu gdy nowe źródła energii będą go potrzebowały? Znowu firmą zarządzają przypadkowi ludzie bez wizji?

[x]
HILANDER 1,08% 1,41 2026-05-29 13:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.