• Shedule+Dds3 Autor: ~Kura [83.22.238.*]
    Czy spór z Shedule nadal trwa, czy sprawa się posunęła, przesunęła, utknęła w którymś miejscu? Co z Dds3 który był rzekomo na zaawansowanym poziomie prac prowadzonych przez True Games, a potem został im odebrany? Czy ktokolwiek to kontynuuje, czy ktoś został znaleziony do dokończenia projektu? Wcześniak-dzbanie odnieś się do tego! Takiego maila wysłałem, proponuje skopiować i zrobić to samo. To są jakieś już jaja
  • Re: Shedule+Dds3 Autor: ~OKI [77.236.3.*]
    True Games NIGDY nie miało NIC wspólnego z DDS 3
  • Re: Shedule+Dds3 Autor: ~Kura [83.22.238.*]
    Ale z Narcosem miało. A to już raczej Dds3 bo samego narcosa nie bedzie
  • Re: Shedule+Dds3 Autor: ~OKI [77.236.3.*]
    Mylisz, nie wprowadzaj innych w błąd
  • Re: Shedule+Dds3 Autor: ~Lars [195.136.101.*]
    Kurak DDS3 to nowy projekt . Ale masz racje prezes powinien się odnieść do rzeczy których nie dowiózł .
    Miały być 4 DLC DDS2 konsole Lusta
    Moim zdaniem gadał to po to żeby opchnąć swoje akcje . Tak się nie robi ale on jest znany z tego
  • Re: Shedule+Dds3 Autor: ~xxx [89.228.179.*]
    boże jak ten oszołom z swoimi bredniami działa mi na nerwy ... zaraz będzie mi udowadniał, że ma i tak racje bo ma xDDD

"W III kwartale br. Spółka współpracowała z Movie Games S.A. podczas współtworzenia GDD -Game Design Document dla produkcji Drug Dealer Simulator 3." - to jest nic wspólnego .... tuman
  • Re: Shedule+Dds3 Autor: ~xxx [89.228.179.*]
    Nie wiem czy jesteś tutaj nowy, ale przedstawię Ci jak to wygląda. Z pół roku temu pisałem oficialne pismo do prezesa z konkretnymi pytaniami o działalność spółki i o projekty jak DDSxNarcos, chłop olał ... napisałem pismo do RN.... olali .... napisałem ponownie do prezesa ... olał ... Zawiadomiłem KNF i GWP (obszerne zawiadomienie nie tylko o zachowaniu spółki ale o poważnych zbieżnościach wyłapanych w raportach finansowych) Zawiadomienia poszły jakieś 2 miesiące temu, KNF zazwyczaj potrzebuje 3-6miesięcy ....

Proponowałem również, zebranie 5% i zwołanie WZA, wystarczyło dać poparcie do zwołania WZA i zmusić prezesa do rozmowy ... Zapewniałem obsługę prawną bez żadnych kosztów. Ale, za było ledwo kilka osób .... reszta to jakies tumany... to nawet szkoda komentować :)

[x]
MOVIEGAMES -1,22% 8,09 2026-05-14 16:33:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.