Ważne że ty jesteś. Jak widać wasze tępe naganianie na hiper wzrosty legło w gruzach, a tacy inwestorzy jak Kwinto przynajmniej mają do tego wszystkiego wyważony stosunek i sensowne argumenty w obie strony. Szacun dla Gościa. Uratował ulice !!!
Przecież Izrael kocha piniondz więc takie spółki jak Medinice to miód na ich serce tyle że nie w tej cenie :) Tu jeszcze możemy zobaczyć po raporcie 32 i wcale mnie to nie zaskoczy
Daj im spokój, oni są zmęczeni po weekendzie naparzaniem z każdej mańki. Tyle piany poleciało, tyle krwi napsuło, muszą odpocząć, ale spoko, wieczorem wrócą i się znowu zacznie.
Ja mam w przeciwieństwie do ciebie gdzieś gdzie jest dzisiejszy kurs. Czekam na sprzedać CC. A piątkowe ESPI mi mówi, że i sprzedaż AC się zbliża. Ale to twój pracodawca chce kupić jak najwięcej i nie może. Dlatego ty, kwinto, olek i marek ta ujadacie. Na zmianę. Kwinto został wczoraj ośmieszony, więc pojawiłeś się ty:) Tylko chyba akcji wam brak na rozpoczęcie spadków:)
Dzisiaj rano to ośmieszyliście się sami, wzrosty 20 %, perony, cały czas ta sama bajka, a kurs jaki jest od miesiąca to każdy widzi. Dzisiaj kurs ich nie obchodzi, bo czekają na komercjalizację, a cały weekend ujadaliście z pianą jak to dzisiaj wzrośnie....
No to teraz patrz oszuście! Wskaż gdzie pisałem, że dziś kurs urośnie o 20%. Czy o ile tam chcesz. A widzisz, nie zacytujesz, bo nic takiego nie napisałem:). I będziesz udawał, że jesteś akcjonariuszem, ale będziesz twierdził, że spółka jest bee. To jak, jesteś oszustem czy pokażesz gdzie pisałem o dzisiejszych wzrostach?:)
Dobrze, że masz chociaż na kapanpki za tą swoją aktywność na forum:). Dodam tylko, że twój pracodawca nie kupił i nie kupi w najbliższym czasie akcji ode mnie.
Nie chodzi o to czy spadnie czy nie. Chodzi o to że nie chcą sypać i wystawiać akcji. Czym bliżej pierwszej komercjalizacji tym ich dziki ryk będzie tylko narastać. Każdy zrobi jak uważa ale z doswiadczenia uważam że warto nie panikować i potrafić dobrze odczytywać ich obecność tutaj. Wszystkich poza mistrzem, bo ten ma akurat zupełnie inne intencje
Wczoraj co innego śpiewałeś, jak to dzisiaj wzrośnie, jak to wszyscy zostaną na peronie, a Twojemu koledze to się nawet nieśmiało 20 % przyśniło. Niepotrzebnie dzisiaj uciekłeś ze szkoły wcześniej. Niech zgadnę - z WFU? :)
Jeden pisze o sobie „mądry i doświadczony”, drugi sprowadza dyskusję do poziomu rynsztoka. Napisz wreszcie jeden z drugim cokolwiek merytorycznego. Cokolwiek. Proszę.
Hahahaha,gościu ogarnij się.Juz tu jeden mistrzu ratuje świat,nie tylko ulicę.Gosc sprzedał po 13 i teraz opluwa spółkę.Do tego paru innych też by się znalazło.Jakie gość ma argumenty?,daj spokój.
Rozgryzłaś mnie, ciężka praca, ale dzisiaj już kończę bo jako troll nie wyrobiłem planu i dostałem karę - kolacja z szefową połączona ze śniadaniem. Dzisiaj mnie już nie będzie, ale bawcie się dobrze dziewczęta.