CO to za nagonka na zaniżanie kursu. A tu tylko skup. Oj nie łanie tak nakłaniać do zbycia by odkupić. Cena na stacji może delikatnie spaść ale po przez działania akcyzą lub podatkiem Panowie, kurs się ładnie opiera spadkom tzn. jest silny. Tylko czekać na wybicie, a niedługo ogłoszenie dywidendy.
Mefedron jak tam twój short?
Uważaj bo znowu ci go zamkną niedługo ogłoszenie propozycji zarządu do wysokości dywidendy.Bedzie 8 zł i po raz 8 z rzędu zostaniesz dawca kapitalu
Mefedron oszołomie za kilka dni to ci zamkną shorta i będziesz wypisywał głupoty znowu że go przedłuży aż do święty nigdy.Juz to przerabialiśmy nie raz.
Moja rada jest taka Jak wstaniesz z wizją taka wiesz super wizja to ja sobie zapisz schowaj
Wieczorem otwórz przeczytaj i zrób dokładnie odwrotnie
On juz chyba zniknal z forum i swiata finansow bo golutki i wesolutki. Pokolenie Z zawsze mysli ze wie lepiej.. no niestety tak latwo nie ma. Gielda wymaga doswiadczenia, znajomosci psychologii inwestowania oraz stalowych nerwow.. dlatego my jestesmy na pozycji a mlodzi juz dawno sprzedali przy 80-90.
Ja tez kupowalem przy 67, 55, 48 a potem nawet przy 92. Wtedy nawet niektorzy z mojego otoczenia robili podswiewujki, teraz unikaja tematu gieldy i orlena jak ognia xD
Do wynikow i ogloszenia rekordowej dywidendy dolu nie bedzie. Lekka korekts i wio koniki. Moj cel to przedzial 150-160 ale i tak zapewne pojdzie wyzej.
Takie zamieszanie z ropą na światowym rynku nie wpłynie pozytywnie na firmy przerabiające ropę, nie zaklinajcie rzeczywistości, jedyne co mnie zastanawia czy jest nie doładować shorta