Ja tam nie odczuwam. Nawet lepiej, że jest ta cena, bo nauczyłem się jeździć ekonomiczniej, spokojniej. Wina pisu te ceny. Premier mógł zostawić tak, to by było już po 12, ale on ratuje sytuację i ja mogę jeździć z takim smaym kosztem, jak przed tymi cenami.
@Młody_wykształcony Może i jesteś młody, ale wykształcony najwyżej w podstawówce. Nie więcej niż 3 klasy. Doucz się, a potem pomyśl i może się wypowiedz.
Błędnie zrozumieliśmy premiera. On się przejęzyczył - a miał na myśli 19,05 zł a nie 05,19zł ;-)))
Skoro ku cenie 19,05 zł ewidentnie zmierzamy to o co chodzi Narodzie??
Wyłącz Tik-Toka i Netflix i włącz kanał informacyjny, wojna jest w Zatoce Perskiej, to takie miejsce gdzie wydobywa się gigantyczne ilości ropy i gazu.
Dalej wybierajcie i popieracie oszołomów takich jak Trump i Nawrocki i Putin i Orban i le Peb itp. a zobaczycie świat w ogniu i paliwo tylko dla najbogatszych z kręgu Nawrockiego i Trumpa i Putina i orbana
Ty tak na prawdę? 5,19 to było dla głupków których trzeba było zagospodarować. W końcu głupki to wspólne dobro narodowe, dlaczego wszystkich głupków mieliby zagospodarować ci drudzy?
Mordeczko, paliwo już było po 5,19 a nawet po 4,99zł jakoś przełom stycznia i lutego, gdzie wtedy byłeś? I gdzie byłeś jak za PiSu paliwo było grubo powyżej 8zł, olej spożywczy po 10zł, a najtańsze masło po 7zł? Dlaczego wtedy cicho siedziałeś?