Wirus nipah rozprzestrzenia się. Śmiertelność wynosi 50%, a nie tak jak w przypadku Covidu 4,8% w najgorszym momencie, czyli wtedy kiedy był najbardziej zjadliwy. Zamówienia na bakteriobójcze, wirusobójcze i grzybobójcze materiały Sanwilu mogą zacząć szybko na nowo spływać do spółki.
Pojawiają się też kleszcze w naszym "ocieplającym" się klimacie: https://dziendobry.tvn.pl/zdrowie/w-europie-rozprzestrzeniaja-sie-kleszcze-gigantyczne-st8936958 Do tego potrzebne będą ciepłe kurtki i buty, bo zapowiada się deficyt w ogrzewaniu.
Dnia 2026-03-09 o godz. 10:40 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2026-03-09 o godz. 10:28 ~Bodrzi napisał(a): > > Będzie wezwanie > > chcą SYF-a wycofać z GPW ??? > rodzina na swoim ???
Ps. A gdzie wtedy nasz wcpunk będzie publikował swoje rewelacje "zdrowotne" ???
Dnia 2026-03-09 o godz. 10:47 ~J-23 napisał(a): > Dnia 2026-03-09 o godz. 10:40 ~J-23 napisał(a): > > Dnia 2026-03-09 o godz. 10:28 ~Bodrzi napisał(a): > > > Będzie wezwanie > > > > chcą SYF-a wycofać z GPW ??? > > rodzina na swoim ??? > > Ps. > A gdzie wtedy nasz wcpunk będzie publikował swoje rewelacje "zdrowotne" ???
Scettek, ile planujesz jeszcze być papieżem giełdy, jak niedługo będzie zmiana systemu? Że nie wspomnę o tym, że jesteś szprytny szczepan x-D.
wc****, Przy ostatniej podbitce mówiłem/pisałem , że będzie obsuwa i powrót szybki do BAZY 1,2xxx A ty spokojnie możesz się starać o stanowisko głównego lekarza (spacjalisty od chorób zakaźnych, epidemiologa) GPW , ale jak jeszcze dłużej posiedzisz na snw , to ci sie przeda (już potrzebny) zupełnie inny specjalista ,...
Ps. Coś mi sie wydaje, że na MIG (Military GROUP) coś się kroi , może nie aż tak jak na spólce opisywanej przez BODRZI , ale coś się może być ,....