Dla mnie to super sprawa. Mieć akcje z emisji po 10 gr. Kurs CBD obecnie 0,1870, stopa zwrotu CBD 1m +8,09% Przecież pisałeś, że z emisji nic nie będzie i kurs będzie 10 gr. i co jak zawsze wypociny
Proste pytanie, czy możesz teraz sprzedać akcje z emisji? Nie, ponieważ nie zostały wprowadzone do obiegu? Drugie proste pytanie: kiedy zostaną wprowadzone? Nie wiadomo. Więc nie dość że zysk jest czysto papierowy i może się zamienić w znaczną stratę, to na dodatek kasa jest zamrożona. Z spekulanta stałeś się inwestorem długoterminowym, tylko bez możliwości wyjścia. Brawo!
Milczysz, czyli przyznajesz się że umoczyłeś znaczne środki na HMP i CBD Po drugie wszystkie emisje akcji spółek giełdowych, które obejmowałem przynosiły mi znaczne zyski ...
walokarzu odnośnie wtopy na Hemp to jesteś ostatnią osobą co powinna się wypowiadać.Jeśli chodzi o Cannabis zadałem pytanie i teraz holender czy możesz je sprzedać? Odpowieć nie i nie wiadomo kiedy będzie to możliwe i po ile!
Ale tu akurat masz racje. CBD to k.... Wielka śmierdząca zapakowana i sprzedawana w małe opakowania od cukierków, czekoladek. I oczywiście znajdują się nieszczęśnicy którzy kupują taki cukierek. Ale wystarczy powąchać albo przeczytać skład żeby się zorientować i go wyrzucić.
Jednak tutaj na scenę wchodzisz ty, próbując wcisnąć ludziom że to prawdziwy przysmak. Same nawoływanie nie wystarczy, więc co jaki czas zjadasz taki cukierek i wołasz: czekolada, przepyszna czekolada.
Oto ostatnie transakcje na CBD: 2024-10-11 09:08 Sprzedaż CANNABIS (CBD) 0.462 Kurs obecny 0.1870 i później wywaliłem też HMP: 2025-05-23 15:01 HEMP (HMP) 0.3725 Kurs obecny 0.2055 Dla porównania 2025-01-14 12:55 MADKOM (MAD) 1.63. Kurs obecny 4.28