• O butach protektora Autor: ~Mietek [37.30.1.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Marna-jakosc-przydzialowego-obuwia-Czy-zolnierze-sami-kupuja-sobie-buty-9093972.html?fbclid=IwY2xjawQYCTtleHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZA80MDk5NjI2MjMwODU2MDkAAR7TNcDGizzkczL210d-R2sFJXfZEwc0KuC-LGbGOoxqiYxCGnSV__CFCcqJLw_aem_EwvEVWk8OMlnIyBwes_50Q
  • Re: O butach protektora Autor: ~Obserwator [83.11.21.*]
    Co myślisz o tym komunikacie
  • Re: O butach protektora Autor: ~agencja [46.112.69.*]
    Nie, to nie jest o butach Protektora, NIE KŁAM. Protektor od lat dostarcza już tylko małe (relatywnie) partie dla wojska, większość produkuje Wojas i Demar, to po pierwsze. A po drugie czytałem dłuższą wersję tego artykułu i tam biedne, czułe pi z dy w mundurkach wypowiadali się, że oni sobie kupują buty za nawet 1200zł za parę, żeby mieć miękko i wygodnie. To jak wojsko zrobi przetarg, gdzie będzie cena za parę choćby i 1000zł to dostaną odpowiedni produkt, czy to od Protektora czy innego producenta, to dwa. A trzy, jest pełno opinie o butach Protektor na różnych sklepach i forach militarnych czy z odzieżą podróżniczą i to są w większości bardzo dobre opinie, szczególnie w relacji cena/jakość. Więc jeszcze raz - NIE KŁAM!
[x]
PROTEKTOR -0,78% 1,27 2026-05-15 09:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.