Jak Prezes coś dobrego na dniach ogłosi to wybije z powrotem 40-42 jak będzie milczał to mogą sprawdzić drugie lokalne dno na 34-35. Trzymam kciuki za wariantem nr 1 bo chce kupić nowe Ferrari i drugi dom w Hiszpanii, tak samo jak większość z Was aczkolwiek żeby nasze marzenia się spełniły to dobrze wiecie że musi nastąpić wymiana akcjonariatu na wyższym poziomie kapitalizacji. A Gracz i jego koledzy są chyba zbyt słabi na taka karuzelę??
Tutaj zgoda, nawet w przypadku dobrych wieści to będzie wyprzedaż przy poziomie max 43 taka, że głowa mała. Każdy kto zawisł powyżej 40 będzie chciał to szybko sprzedać i zapomnieć, bajki o kursie 100 czy 200 zeta to można dzieciom opowiadać. Gracz chyba mamrotał coś o 500 zeta
Ja niczego nie przesądzam bo obie wersje mają swoje argumenty. Nie takie cuda widział nasz banan na biotechu. Trzymam jednak kciuki za moje i wasze marzenia a Gracz jak wytrzyma do 600 to razem z guru będą na liście 100 najbogatszych w Polsce
O.gier ty po ESPI o sprzedaży CC będziesz pierwszy galopować po akcje Medinice..tyle że wtedy widłowy przez parę dni stajni wam nie otworzy..Dobre wieści to według słów z wywiadów prezesa podobne do CC szły za ponad 250mln dolarów a CC jest od nich lepszy więc sobie policz 250mln ×3.7 zl wersus obecna kapitalizacja.Ps. Za konia Fusaichi Pegasus w 2000 r zapłacono 70 mln dolarów.Pozdrawiam serdecznie kolegów Olka.
Dnia 2026-03-06 o godz. 21:38 ~Gier napisał(a): > I co,mam Ci się kłaniać? Sam wylatujesz z bockiem, chciałeś to masz. Jesteś wielki. Największy na forum i nikt ci nie podskoczy
znam tu większych, kłanianie się masz we krwi ale ja tego nie oczekuję wystarczy, że zamilczysz :)