Ty mefedron już szortów nabrales
Jak pamiętam to od 80 zł brałeś
Dawco kapitału więc lepiej milcz i nie ośmieszają się
Jak chcesz to zaraz przypomnę twoje shorty
Shortow się nie trzyma wiecznie, mordo to że pisałem na 8x że biorę shorta nie znaczy że go nie zamknąłem z zyskiem. Chyba że myślisz że dalej mi wiszą na rachunku to pozdrawiam
Dobrze uscisle ci to oszołomie od 80zl brałeś shorta i ciągle kurs rósł jak wszyscy wiedzą.A ty ciągle byłeś w plecy.Ile razy to przerabialiśmy.tumanie
Dnia 2026-03-06 o godz. 16:57 ~Dziadek napisał(a): > Ty mefedron już szortów nabrales > > Jak pamiętam to od 80 zł brałeś > > Dawco kapitału więc lepiej milcz i nie ośmieszają się > > Jak chcesz to zaraz przypomnę twoje shorty
Dziadek, masz rację że nie zakładasz krótkich gaci, bo w takim wieku i o tej porze roku naraził byś się na drwiny!
Dnia 2026-03-06 o godz. 17:13 ~Dziadek napisał(a): > Ty juhas lepiej zaimji się polityczna propaganda to co wychodzi słabo ale lepsze to niż 0
Dziadek naprawdę jest jeszcze nie pora na zakładanie krótkich gaci szczególnie dla znacząco wiekowych osobników, to dobre ale dla młodych sprawnych fizycznie Juhasów!
Dnia 2026-03-06 o godz. 17:39 ~Dziadek napisał(a): > Ten Pisowski oszołom nie wie nawet co to short
Wypraszam sobie że jestem z Pisu kołtunie pełowski, a wiesz kiedy wygasa seria kontraktów terminowych FPKNM26, gdzie wyraźnie oznaczyłem Serię M26 a nie H26 która wygasa 20 Marca 2026 roku?!
Sobie wypraszają tępa Pisowska dzido która nawet nie wie że Indie dostały zakaz kupowania ruskiej ropy że względu na cło
Co do kontraktów to nie znam się
Nie zabieram zdania
I nie interesuje mnie Pisowski pionku
Ps.oprocz Ko są inne partie
Ale komu to posac
Nie rósł cały czas to jest raz, bo były dni korekty i wtedy się zamyka shorta jak nie ma perspektywy do spadków, dwa gospodarka zaraz zakwiczy i to srogo, jak ktoś myśli że Orlen będzie miał rekordowe zyski bo ropa idzie na 100 dolarów to ma coś z głową, pozdrawiam
Dziadek troluje na Enerdze myśli że kogoś przestraszy i Orzeł okradnie drobnych a teraz przez podwyżkę oskubie społeczeństwo ale potem Donald wprowadzi podatek od nadmiarowych zysków i zajmuje kasę