• Dziwne ilości w K i S Autor: ~ja24 [31.42.10.*]
    Co mogą oznaczać te transakcje na MDB po 11, 111, 1111 szt i jeszcze z 7-ami(?)
    Czy to mogą być jakieś sygnały "dymne" istotne dla transakcji przez pewną grupę/spółdzielnię?
    Przecież zwykłemu posiadaczowi akcji nie chciało by się tak bawić, aby "cyckać" po takich ilościach i prowizja by zjadła takie zakupy, bo minimum to 5 pln do pewnej sumy(pomijam XTB - bo tam było kiedyś bez prowizji, nie wiem jak jest obecnie).
    Czy ktoś z Was ma jakieś wytłumaczenie na takie ruchy w arkuszu zleceń i w K/S?

Pzdr.
  • Re: Dziwne ilości w K i S Autor: ~Edzio [37.47.197.*]
    Zbiera codziennie od dłuższego czasu, trzyma kurs 0,45 - 0,50 ZŁ.
  • Re: Dziwne ilości w K i S Autor: ~ja24 [31.42.10.*]
    Dzięki za potwierdzenie moich spostrzeżeń o których wyżej w moim poście nie było mowy:)
    Dlatego utwierdza mnie to w przekonaniu, że jest jakaś "grupa" grająco-manipulująca w ten sposób, aby odebrać akcje domniemywam już tylko od tych zatwardziałych akcjonariuszy, ale nie z nami takie numery:)
    Trwam w tej spółce prawie od 5 zł i nie zamierzam wyjść przed taką ceną z jaką pierwsze akcje były przeze mnie nabywane.
    Mogę poczekać kolejne 4-5 lat, należę do tych cierpliwych.

P.S. Jeżeli pewnej grupie zależy na tych akcjach, że posuwają się do różnych sztuczek, to tylko świadczy o atrakcyjności tych akcji w przyszłości.

Pzdr.
  • Re: Dziwne ilości w K i S Autor: ~Arek [37.47.219.*]
    Nie da się skomentować, nie przepuszczają.
  • Re: Dziwne ilości w K i S Autor: ~Adam [37.47.200.*]
    Badania kliniczne to duży biznes, który opłaci się każdej ze stron.
    Ja cierpliwie czekam, nie po to są na giełdzie (od lat dokładają do biznesu) żeby nie wykorzystać szansy, jaką ma po otrzymaniu patentu.
  • Re: Dziwne ilości w K i S Autor: ~mjk [31.0.67.*]
    Narazie patent mają w Polsce, kluczowe jest postępowanie przez amerykańskim urzędem patentowym
  • Re: Dziwne ilości w K i S Autor: ~Tomek [85.221.149.*]
    przecież ten patent i akcje zajęte są przez komornika.
    dlaczego nie ma tego w raportach...?
  • Re: Dziwne ilości w K i S Autor: ~Mario [109.243.64.*]
    Skąd taka wiadomość nic o tym nie słyszałem ?
  • Re: Dziwne ilości w K i S Autor: ~mjk [31.0.67.*]
    Dopóki można pisać bez konsekwencji bzdury w necie, to tak niestety będzie.
  • Re: Dziwne ilości w K i S Autor: ~Tomek [85.221.149.*]
    wlasnie, dopóki w raportach będą tak pisać to tak to wyglada. o tu https://prs.ms.gov.pl/ są informacje o zajęciu akcji - informacja publiczna wystarczy wejść w dokument i wszystko jasne
    https://rar.ms.gov.pl/rar/dane-dokumentu/YTJhNjU0MzctNWU5YS00Mzg5LTkyNGMtYTA2YjBkMGZhMGVk/MzI1MjM3MjcxNzI3MDc5Mzk5NzI3NzY0Mzk2NjM=/sprawa/V0EuWElJSSBOcy1SZWouS1JTIDU1Mzc1LzI1Lzk2Mg==

• Re: Dziwne ilości w K i S Autor: ~Marek [37.47.225.*]
    Dlaczego kłamiesz?
  • Re: Dziwne ilości w K i S Autor: ~Opt [37.248.161.*]
    Bo chce skupić akcje jeszcze przed espi... Ale czemu by mu zakazywać
[x]
MEDICOBIO -0,47% 0,43 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.