• Cisza przed burzą Autor: ~Marek [37.47.247.*]
    Jak rypnie, to nie będzie co zbierać
  • Re: Cisza przed burzą Autor: ~Eryk [109.231.0.*]
    Marek i Kwinto już po kółeczku,znowu aktywni
  • Re: Cisza przed burzą Autor: ~Hanys [91.198.89.*]
    No jak prezes rypnie Espi jeszcze w tym miesiącu że poszło za 250mln dolarów to po trolach spadkowych dosłownie nie będzie czego zbierać..pozdrawiam serdecznie
  • Re: Cisza przed burzą Autor: ~Kwinto [46.112.69.*]
    Z niecierpliwością na to czekam:) Gorzej jak będą opóźnienia co w połączeniu z przewidywalnie słabym raportem może być pretekstem do głębszej korekty. I temu chyba nie zaprzeczysz ? Ale trzymam kciuki za opcję nr 1 bo chce kupić nowe Ferrari i drugi dom w Hiszpanii tak jak większość z Was, pod warunkiem że przyjdzie tutaj stado jeleni
  • Re: Cisza przed burzą Autor: ~Fg [91.94.22.*]
    Raport w obecnej sytuacji spółki zupełnie bez znaczenia podobnie jak WIG80. Jak wszystko pójdzie pomyślnie, to jeleniami zostaną tu kupujący może za rok, może dwa a może trzy.
  • Re: Cisza przed burzą Autor: ~Kwinto [46.112.69.*]
    Oby nie skończyli jak Ci od wrocławskiego Jelenia z Pure tam fundusze też grubo wchodziły po 70+ a dziś niecałe 3,0
  • Re: Cisza przed burzą Autor: ~gracz [62.197.149.*]
    Dnia 2026-03-06 o godz. 13:00 ~Kwinto napisał(a):
    > Z niecierpliwością na to czekam:) Gorzej jak będą opóźnienia co w połączeniu z przewidywalnie słabym raportem może być pretekstem do głębszej korekty. I temu chyba nie zaprzeczysz ? Ale trzymam kciuki za opcję nr 1 bo chce kupić nowe Ferrari i drugi dom w Hiszpanii tak jak większość z Was, pod warunkiem że przyjdzie tutaj stado jeleni

A co ma byc niby slabego w tym raporcie?? ---To ze 11 Melonów wpłyneło do spółki z emisji akcji....?? HEHEHEHEHEHEE

W tym raporcie ..wlasnie moga byc Bardzo ciekawe rzeczy.....moze prezes zapoda w nim jakieś konkrety dotyczace badań przedklinicznych AC oraz rozwoju MM dla metody PFA......

A przed tym raportem ktory ma sie ukazać 18. Marca....nie zdziwie sie jak pójdzie info o PP.....

bedąc ----- sWIG80 ----to moze spowodowac CUG na akcje ( finansowych ) tak jak Pompowali Creotecha.....pod jakieś tam infa...i TAk wypompowali ze CRI wskakuje....do Mwig 40 obecnie .....TO też czeka ICE....prawdopodobnie juz 3 Czerwca.....Bo jest bardzo duze prawdopodobieństwo ze do tego momentu ICE bedzie miało wartosc 2 MLD + ..WIEC SKOCZY IPIETERKO WYZEJ....w Indexach....za niedługi czas....

ale co ty mozesz o tym wiedzieć...Kolarzu paruzłotowy..... :))
  • Re: Cisza przed burzą Autor: ~Fg [91.94.22.*]
    No, kółka coraz bardziej ryzykowne, bo czas płynie. W razie czego koszyczki przygotowane gdyby była jeszcze jedna cofka.
    Dnia 2026-03-06 o godz. 13:00 ~Fg napisał(a):
    > No, kółka coraz bardziej ryzykowne, bo czas płynie. W razie czego koszyczki przygotowane gdyby była jeszcze jedna cofka.....

Cofke to JUZ mają trolle.....wymiotną....:))

• Re: Cisza przed burzą Autor: ~Mqrk [195.88.232.*]
    Cholera w tym to pewnie nie ale kwiecien 99%
  • Re: Cisza przed burzą Autor: ~ssss [5.184.101.*]
    Była kiedyś dawno dawno temu reklama kondomów: "prędzej ci serce pęknie" (niż ten kondom).
    No więc tobie też prędzej rypnie.
    Dnia 2026-03-06 o godz. 12:41 ~Marek napisał(a):
    > Jak RYPNĘ...., to nie będzie co zbierać.....

dlatego zaszyj kieszenie z moniakami ...zebyś ich nie pogubił.....MARE----CZKU......

BBBBUUUUUHAHAHAHHAHAHAHAAAA

• Re: Cisza przed burzą Autor: ~Marek [37.47.247.*]
    Kiedy wy robiliście w pieluchy, ja już inwestowałem na głównym parkiecie GPW, dlatego prosiłbym żebyście zwracali się do mnie na Pan
    Dnia 2026-03-06 o godz. 13:48 ~Marek napisał(a):
    > Kiedy wy robiliście w pieluchy, ja już inwestowałem na głównym parkiecie GPW, dlatego prosiłbym żebyście zwracali się do mnie na Pan

Ło matko ....ale jesteś pewien że na głownym parkiecie??.....nie widziałes tam ICE...?? to moze jednak nie był to głowny parkiet...tylko DREWUTNIA.....ktora sie miesci tuz za BACK-STAGE...em....

BBBUUUUUHAHAHAHHAHAHAHHAAAAAA
  • Re: Cisza przed burzą Autor: ~Fg [195.128.172.*]
    Oni woleliby raczej per "Dziadu"
[x]
MEDINICE -3,91% 54,00 2026-04-13 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.