Compremum od dna 80% a wasko od dna 600% a wartość księgowa podobna
Ps. Co prawda wasko miało stabilna sytuację finansową i wykazało rekordowy wynik ale ok 50gr zysku na akcje raczej nie jest powodem dla takich wzrostów!
W najgorszym wariancie czekamy jeszcze miesiąc- bo na 2 tyg przed wynikami napewno już będą ruchy spekulacyjne moim zdaniem!
Ruchy akumulacyjne już są. Daj spokojnie wyzbierać kwit od słabych to w maju przeskoczy 2,0 jak z procy jak pokażą odpowiednie wyniki po skasowaniu cashu z PKP
Dnia 2026-03-06 o godz. 11:05 ~Mlody napisał(a): > Compremum od dna 80% a wasko od dna 600% a wartość księgowa podobna > > Ps. Co prawda wasko miało stabilna sytuację finansową i wykazało rekordowy wynik ale ok 50gr zysku na akcje raczej nie jest powodem dla takich wzrostów! > > W najgorszym wariancie czekamy jeszcze miesiąc- bo na 2 tyg przed wynikami napewno już będą ruchy spekulacyjne moim zdaniem!
młody to niecierpliwy. ja cekołek na 70 groni ponad 4 lata , ale się docekołek . tero jeno lice ile bedzie rosło, co kw.. cekom na mitycne 10 zeta co obiecywali w 2021 rocku
Judzisz tu samego początku jakbyś nie wiedział dlaczego spadło jak PKP im blokowało płatności które w każdej chwili mogli oddać. I przestań rżnąć górala bo robisz z siebie pajaca większego niż jesteś.
Za młody jesteś dziobaku żebyś tutaj do mnie w ten sposób podskakiwał. Pomyje posprzątaj w swoim obejściu. Jak widać jak chcesz to potrafisz pisać w podstawowym polskim i tego się trzymaj a nie swoich pustych opowieści o 70 groszach. Spadło bo wojna przekreśliła budowę fabryki a potem PKP zaczęło robić przekręty a nie dlatego że ty sobie to uroiłeś.
Dzięki Bogu mamona nie jest moim bożkiem, w przeciwieństwie do Ciebie, jej pacynko, nierządnico i niewolniku. Współczuję Ci takiego marnego jak myszy w kołowrotku życia.
Gratuluję. Ja nie muszę płacić za większość przyjemności. Żyję z wiary, bo jestem sprawiedliwy, a dobre uczynki lubię spełniać za darmo. Dla Ciebie to pasożytnictwo? To w sensie narodowego socjalizmu, czy bolszewizmu?