• Odpowiedź HMP dot. wniosku do KRS Autor: ~Wiesko [185.72.187.*]
    HMP na swojej stronie opublikował w odpowiedź na pytanie akcjonariusza dot. wniosku do KRS. W odpowiedzi HMP wskazał: „Zgodnie z art. 20a ust. 1 Ustawy o Krajowym Rejestrze Sądowym wniosek o wpis sąd rejestrowy rozpoznaje nie później niż w terminie 7 dni od daty jego wpływu do sądu. W praktyce jednak, z uwagi na znaczne obciążenie sądów rejestrowych w Warszawie, wskazany termin często ulega wydłużeniu. Spółka kilkukrotnie kontaktowała się telefonicznie z sądem w celu ustalenia aktualnego etapu rozpoznania wniosku, każdorazowo zwracając się z prośbą o możliwie niezwłoczne jego rozpatrzenie. Z uwagi na przedłużający się czas rozpoznania sprawy, w dniu 27 lutego 2026 r. Spółka złożyła do sądu wniosek o przyspieszenie rozpatrzenia wniosku o zmianę danych. Na dzień dzisiejszy sprawa nie została jeszcze rozpoznana. Spółka na bieżąco monitoruje jej status i regularnie kontaktuje się telefonicznie z sądem w celu uzyskania aktualnych informacji”.
    Źródło: https://hhsa.pl/pytania-do-spolki/

• Re: Odpowiedź HMP dot. wniosku do KRS Autor: ~Holender40 [37.31.8.*]
    Po raz kolejny pomyliłeś forum. Ale trudno się dziwić komuś kto nie zna różnicy pomiędzy 50 a 100%
  • Re: Odpowiedź HMP dot. wniosku do KRS Autor: ~Wiesko [185.72.187.*]
    Dobrze, że przypominasz omyłkę pisarską. Teraz trollu i wielonikowcu twoje hity:
    - cały czas spada jak w 2025. W dniu 02.01.2025 r. kurs 0.2565 r., a w dniu 07.03.2025 r kurs 0,44, czyli wg tego trolla kurs  spada;
    - akcjonariusze płacą za straty spółki
  • Re: Odpowiedź HMP dot. wniosku do KRS Autor: ~cierpliwy [178.235.236.*]
    walonkarzu nawet nie rozumiesz stwierdzenia ,że akcjonariusze płacą za straty spółki . Kurs jest w czarnej d pie i spadał od dobrego roku - wartość akcji akcjonariuszy dramatycznie nisko to kto zapłacił stratą wartości kapitału G.Konrad może CPAR albo R. Woźniak ?
  • Re: Odpowiedź HMP dot. wniosku do KRS Autor: ~Holender40 [37.31.8.*]
    Nie oszukujmy się, dyskalkulia to nie omyłka pisarska. Na dodatek intelekt też szwankuje jeśli nie rozumiesz różnicy pomiędzy cały czas spada w 2025 a spada w całym 2025...
    Teraz fakty
    Napisałeś trollu "Działania spekulacyjne nie działają jak walor cały czas spada jak w 2025."
    Masz problem ze zrozumieniem własnych wypisów
    Fakty:
    Ale kłamstwo „cały czas spada jak w 2025”
    Zapamiętaj HMP - w dniu 04.02.2026 r. kurs tylko 0.1210, a już w dniu 26.02.2026 r. kurs zamknięcia 0,2465. Wzrost kursu o 100%, czyli „cały czas spada jak w 2025” Ale kłamcaa
    Cieszę się, że ciemny troll Autor: ~cierpliwy zapłacił za straty spółki, podziel się informacją jaka to kwota?
  • Re: Odpowiedź HMP dot. wniosku do KRS Autor: ~Holender40 [81.173.63.*]
    Po prostu nie jesteś w stanie zrozumieć. Był okres w 2025 że cały czas kurs spadał i wtedy twoje działania spekulacyjne nie działały. Nie napisałem spadał cały 2025, tylko jak spadał cały czas jak w 2025. Jak chcesz mogę napisać ci to po niderlandzku, niestety mój polski nie jest taki dobry.
    Wniosek HMP do KRS złożył już 03.02.2026 r. (wniosek o wpis sąd rejestrowy powinien rozpoznać nie później niż w terminie 7 dni od daty jego wpływu do sądu).
  • Re: Odpowiedź HMP dot. wniosku do KRS Autor: ~Vvv [172.225.38.*]
    Ale co oni tam zmieniają ?
    Zmiany dotyczą uchwał przyjętych podczas NWZ.
    walonkarzu myślisz nie ty nie myślisz! Krytykowałem spółkę prze dwa lata ty piałeś z zachwytu generując straty ! Zakupy Cannabis robiłem po odcięciu pp bo cały czas pisałem , że nie chcę czakać na dopuszczenie emisji rok może dłużej i nie móc decydować co dalej z kasą! Na Hempie kupowałem 14-16 i szkoda , że nie wywaliłem na tym dużym wzroście bo liczyłem na zagrywkę jak na Virtusie no ale zobaczymy co dalej.
    Potrafisz czytać, ze zrozumieniem, skoro zapłaciłeś jednak za straty spółki, to podziel się informacją jaka to kwota?
    Zapamiętaj akcjonariusze nie odpowiadają majątkiem osobistym za straty i zobowiązania spółki akcyjnej.
    Potwierdzasz ,że nie myślisz - gdzie napisałem że ja zapłaciłem za nieudolność zarządu . Dalej nie rozumiesz tego co napisałem o stratach akcjonariuszy . Jak to mówią głupich nie sieją sami się rodzą to twój przypadek!
  • Re: Odpowiedź HMP dot. wniosku do KRS Autor: ~Tadzio [37.31.128.*]
    Masz czas się tak rozsiadać? Słonie ogarnięte?
  • Re: Odpowiedź HMP dot. wniosku do KRS Autor: ~Gosc [83.20.24.*]
    Nie to forum walonkarzu. Ale skoro już tu jesteś, to opowiedz, jak zarabiałeś na HMP od 0.88, kiedy kurs spadł poniżej 0.2. Jedziesz sloniarzu trabiarzu.
[x]
CANNABIS -0,55% 0,18 2026-05-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.