Dnia 2026-03-06 o godz. 10:19 ~Das napisał(a): > Nowe ATH będzie! Czym więcej trolli spamu to nie będzie spadać papier praktycznie odleszczony!
Niestety, papier jest jeszcze mocno zaleszczoy, do tego dochodzą kolarze i wygląda, to jak wygląda. Ale dla cierpliwych nie powieniem to być problem, i tu wkładam różowe okulary ;) ........ i powtórzę jeszcze raz, że na "zapleczu spółki "dzieją się ciekawe rzeczy..
Witam kolego,co ja tu widzę.Ustawilem zakup z głupia frant,bo nie miałem czasu śledzić notowań.A tu weszło.Ta spółka , widzę że jeszcze nie raz mnie zaskoczy.Pozdrawiam
Dziwnym zbiegiem okoliczności, wyprzedaż ruszyła zaraz po publikacji niefortunnego komentarza Gmysa na jednym z portali. Najwyrażniej ktoś się poczuł rozczarowany.i desperacko rozpoczął sprzedaż...
Artykuł sensowny i dosyć obiektywny.Rzecz najważniejsza,czy zainteresują potencjalnych inwestorów,bo to będzie impulsem do mocnych wzrostów.Nie rozumiem dzisiejszej sesji.Ale tak działa giełda,jeden wychodzi,a w jego miejsce ktoś wchodzi