Strategia strachu nie działa. Wyciągają na siłę infa. Dzisiaj skończyli handel o 16:16 jak nigdy. Zabrakło akcji do zbijania kursu. Grupo Gdańska i Orlenie poddajcie się nikt nie odda akcji choćbyście bankructwo ogłosili.
16:16 brak handlu brak wpisów na forum dokładnie w tym samym momencie do końca dnia. Przypadek? Nie sądzę. Grupa Gdańska jest właścicielem arkusza zleceń i forum. Możliwe, że jedna, dwie osoby koordynują handel i wpisy.
to jest odpis,to ja rozumiem,nie jakieś tam drobne Polska Grupa Energetyczna (PGE) w toku prac nad jednostkowym sprawozdaniem finansowym za rok 2025 zidentyfikowała konieczność ujęcia odpisu aktualizującego wartość pożyczki udzielonej przez PGE spółce zależnej PGE Górnictwo i Energetyka Konwencjonalna (PGE GiEK), podała PGE. Wartość odpisu wyniesie 12,05 mld zł i jest równa wartości nominalnej transz wypłaconych w ramach w/w pożyczki do 31 grudnia 2025 roku
Jak zakończycie sprawę Energi to przenosimy się ratować PGE taka moja propozycja, proszę przekazać Panu Trzcińskiemu. Ja się do Was podłączę jak pijawka i lecimy z PGE na szczyty ale najpierw Energa musi wielokrotnie szczytować i płacić dywidendę.